Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 50€
από
έκπτωση
κέρδος

850€
94%
800€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Aδυνάτισμα & αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με Shockwave και έκπτωση 97%!

50€ για 2 θεραπείες σώματος Shockwave (κρουστικός υπέρηχος) - την τελευταία λέξη τεχνολογίας, πραγματική επανάσταση στον χώρο της ιατρικής αισθητικής - που προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης και 4 εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για άμεσο αδυνάτισμα στο "Medical Esthetics" στον Πειραιά, αρχικής αξίας 850€
Έκπτωση 97%!!!!!!


Τι αγοράζετε:
 • Πείτε αντίο στα τοπικά προβλήματα πάχους που αντιμετωπίζετε και  καταπολεμήστε αποτελεσματικά την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα!
 • Ο όρος "θεραπεία shockwave" αναφέρεται στους μηχανικούς παλμούς πίεσης που επεκτείνονται ως ένα κύμα μέσα στο  ανθρώπινο σώμα. Το 1980 χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά για να διαλύσει πέτρες στα νεφρά. Από τότε εξελίχθηκε και σε άλλες ιατρικές θεραπείες και τελευταία στην ιατρική αισθητική όπως τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, σύσφιξη, ραγάδες με καταπληκτικά άμεσα αποτελέσματα!
 • Η Shockwave είναι μια θεραπεία  που αποτελεί επανάσταση κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.Τα ακουστικά μικροκύματα αυξάνουν τη ροή του αίματος δημιουργώντας ενδοανάπτυξη, ενισχύοντας τη μικροκυκλοφορία και μειώνοντας τη φλεγμονή της περιοχής(κυτταρίτιδα)!
 • Η εφαρμογή των ακουστικών κυμάτων δημιουργεί μικρορήξεις στο συνδετικό ιστό και αυξάνει σημαντικά την έκφραση των δεικτών ανάπτυξης όπως eNOS, VEGF, PCNA, BMP(κολλαγόνο , ελαστίνη) όπως επίσης  αναστρέφει τη χρόνια φλεγμονή(κυτταρίτιδα). Προκαλεί σύνθεση κολλαγόνου και οι νεοσύστατες ίνες κολλαγόνου εξαναγκάζονται σε επιμήκη δομή πιο πυκνή και πιο σκληρή με καταπληκτικό αποτέλεσμα σύσφιξης σε περιοχές όπως η κοιλιά, χέρια, έσω μηροί και στήθος!
 • Βοηθάει στην ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος και στην αποβολή τοξινών (αντιτοξική θεραπεία μείωσης όγκου στην περιοχή). Επίσης βοηθάει αισθητά στην αντιμετώπιση των ραγάδων (δημιουργεί νέο ιστό στην περιοχή όπου υπάρχει πρόβλημα)!
 • Mαζί με το Shockwave το Deal περιλαμβάνει 4 εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για έλεγχο διατροφής για άμεση απώλεια βάρους!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει αποκλειστικά για το Medical Esthetics Πειραιά έως 28 Φεβρουαρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal είναι ατομικό και περιλαμβάνει αναλυτικά: 2 θεραπείες σώματος Shockwave και 4 εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα: 2104220151-2104178030
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνα για προσωπική χρήση και απεριόριστα με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00
Medical Esthetic Πειραιάς

Ηρώων Πολυτεχνείου 31 (1ος όροφος)
Πειραιάς - Αττική
2104220151 - 2104178030


Ιστοσελίδα


Medical Esthetic Πειραιάς
Στο χώρο μας θα βρείτε υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης, τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα σας. Εμπιστευθείτε το προσωπικό μας για όποιο ζήτημα σας απασχολεί και θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι!

Στο Medical Esthetics μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες:
- Αισθητικής προσώπου
- Αισθητικής σώματος
- Αδυνατίσματος
- Αποτρίχωσης
- Ριζικής αποτρίχωσης
- Λιποδιάλυσης
- Αντιγήρανσης
- Σύσφιξης σώματος
- Διατροφολογικές συμβουλές