Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 35€
από
έκπτωση
κέρδος

125€
72%
90€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Πρόγραμμα αδυνατίσματος και καταπολέμησης τοπικού πάχους σε προσφορά!

35€ για να αποβάλλετε τα... παραπάνω κιλά (και πόντους) των εορτών με εξειδικευμένο πρόγραμμα 5 συνεδριών Thermal Wave Evolution που βασίζεται στην χρήση θερμικών ζωνών απο ιατρικό μηχάνημα σε συνδυασμό με λιποδιαλυτικά προϊόντα που περιέχουν φύκια, ginger, capsaicin natural, και silk protein, από το ολοκαίνουργιο ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό αρχικής αξίας 125€
Έκπτωση 72%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα όνειρο που μπορεί εύκολα να πάρει σάρκα και οστά αποκτώντας το ιδανικό για εσάς σώμα απαλλαγμένο από περιττά κιλά και κυτταρίτιδα!
 • Ο συνδυασμός μηχανήματος και προϊόντων αυξάνει την θερμοκρασία του κυττάρου φτάνοντας στα θερμοθεραπευτικά όρια προσφέροντας γρήγορη καύση λίπους, μείωση όγκου λιποκυττάρου, μείωση κυτταρίτιδας, βελτίωση υφή της επιδερμίδας, και μείωση πόντων!
 • Το Thermal Wave Evolution είναι της εταιρείας Elettro-Cemm και διαθέτει 6 εξόδους θερμών ζωνών που η καθεμία απευθύνεται σε 6 σημεία του σώματος!
 • Ουσιαστικά, αγκαλιάζει όλες τις προβληματικές ζώνες (λιπαποθήκες). Συνδυάζεται με θερμαντικά-λιποδιαλυτικά προϊόντα  που περιέχουν φύκια, ginger, capsaicin natural, και silk proteins!
 • Με το Thermal Wave γίνεται ταυτόχρονη αποβολή των τοξινών, απομακρύνεται η κατακρατήση υγρών, γίνεται λιποδιάλυση και επιτυγχάνεται αδυνάτισμα είτε τοπικά είτε ολικά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Mαρτίου 2015. 
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal περιλαμβάνει: πέντε (5) συνεδρίες αδυνατίσματος Thermal Wave Evolution που βασίζεται στην χρήση θερμικών ζωνών και λιποδιαλυτικών προϊόντων που περιέχουν φύκια, ginger, capsaicin natural, και silk protein,
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο  και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ. με 20:00 μμ.
Viva La Beauty

Λεωφόρος Ιασωνίδου 17 & Αργοναυτών 36
Ελληνικό - Αττική
2109629429Viva La Beauty
Ένας ολοκαίνουριος χώρος, λίγα μέτρα μόλις από τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Ο χώρος παρέχει προηγμένης τεχνολογίας καινοτόμες εφαρμογές για πρόσωπο, σώμα καθώς επίσης και μόνιμη αποτρίχωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας και είναι εγκεκριμένα με TUV και ISO και τα μηχανήματα φέρουν την έγκριση CE από την Ε.Ε.

Ο χώρος είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μου στο χώρο της αισθητικής και έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρείσεται τον όρο “ινστιτούτο”.
 
Χαμηλές τιμές, άψογες εφαρμογές, καθαρό περιβάλλον, υψηλή αισθητική, συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κάνουν να πείτε VIVA LA BEAUTY.