Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

690€
91%
631€

Η προσφορά έληξε
17
Αγορές

Απίστευτη έκπτωση για πρόγραμμα 20 συνεδριών αδυνατίσματος, σύσφιξης!

Φτιάξτε το σώμα που θέλετε! 59€ για καταπολέμηση κυτταρίτιδας, τοπικού πάχους και σύσφιξη, με φανταστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 συνεδρίες με το τελευταίας τεχνολογίας LPG Endermology Keymodule (2 κεφαλές), 5 Πρεσσοθεραπείες και 10 Body Fit στο εξαιρετικό κέντρο “Med Metamorfosis” δίπλα στον σταθμό Αγ. Αντωνίου, αρχικής αξίας 690€
Έκπτωση 91%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • To καλοκαίρι είναι μόλις 2,5 μήνες μακριά και το Med Metamorfosis σας δίνει τη λύση για top εμφανίσεις στην παραλία!
 • Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας – που απασχολεί σύμφωνα με έρευνες σχεδόν το 87% των γυναικών – έχει άμεση λύση με το μοναδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος και σύσφιξης!!
 • Το πακέτο συνεδριών περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 5 συνεδρίες με αυθεντικό LPG Endermology Keymodule
  Mη χειρουργική και μη επεμβατική μέθοδος που οδηγεί με φυσικό τρόπο στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων.
Με μια ήπια ανύψωση και μάλαξη του δέρματος, το Keymodule® ενεργοποιεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές.
  - 5 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας (Pressotherapy)
  Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό πιεσσόμετρο. Aέρας στέλνεται με πίεση μέσα στην ειδική στολή και ελέγχεται από τον μικρουπολογιστή της αντλίας. Έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασσάζ και με την πίεση καταπολεμά στις προβληματικές περιοχές του γυναικείου σώματος την κυτταρίτιδα αλλά και χαλάρωση του δέρματος.
  - 10 συνεδρίες Body Fit (ηλεκτροθεραπείες)
  Κάθε συνεδρία γίνεται με ειδικό μηχάνημα και patches που στοχεύουν στην μυϊκή ενδυνάμωση , την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, το αδυνάτισμα και την ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος. Γίνεται λιποδιάλυση και σύσφιξη στους γλουτούς, στα χέρια, στον ποπό αλλά και στην κοιλιά.
 • Αλλάξτε όψη τώρα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαΐου 2015 (καταληκτική ημερομηνία έναρξης προγράμματος).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει ένα ολοληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος με 5 συνεδρίες LPG, 5 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας, 10 συνεδρίες Bodyfit (ηλεκτροθεραπείες).
 • Σημαντικό: Για λόγους υγιεινής, απαιτείται αγορά (εφόσον δεν διαθέτετε) ειδικής φόρμας για την εφαρμογή της υπηρεσίας η οποία για τους κατόχους των κουπονιών δίνεται στην ειδική τιμή 15€ (απευθείας πληρωτέα στο Med Metamorfosis).
 • Ειδική τιμή για τους κατόχους των κουπονιών που επιθυμούν να συνεχίσουν συνεδρίες με το LPG: 50% έκπτωση απευθείας πληρωτέα στην επιχείρηση.
 • Δυνατότητα εξαργύρωσης έως 1 κουπόνι από κάθε χρήστη-μέλος ξεχωριστά.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβολή του ραντεβού απαιτείται ενημέρωση του κέντρου τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00-20:30, Σάββατο: 09:00-14:00
Med Metamorfosis

Εθνάρχου Μακαρίου 56 (2ος όροφος)
Περιστέρι - Αττική
2105711167-2105742390


Ιστοσελίδα


Med Metamorfosis
Η πολυετής εμπειρία ανθρώπων που μεγάλωσαν επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των υπηρεσιών αισθητικής, συγκεντρώθηκε σε ένα ζεστό, όμορφο και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στο μετρό Αγ. Αντωνίου.
 
Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής και Laser, Med Metamorfosis δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή του πιο άρτιου αποτελέσματος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Med Metamorfosis προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής βασισμένες στα νεότερα τεχνολογικά μέσα.
 
Μεταξύ άλλων θα βρείτε στον χώρο υπηρεσίες για:
- Αποτρίχωση
- Σώμα / Αδυνάτισμα
- Εναλλακτικές θεραπείες
- Μασάζ
- Αισθητική προσώπου
- Τμήματα εκπαίδευσης
 
Εδώ όλοι φεύγουν με χαμόγελο!