Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

25€
80%
20€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Οριστική αποτρίχωση με IPL σε Deal από 5€ για το πρόγραμμα που θέλετε!

5€ για συνεδρία μόνιμης αποτρίχωσης με τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα παλμικού φωτός IPL στην περιοχή που θέλετε (άνω χείλος ή πηγούνι ή μπικίνι ή string ή γραμμή κοιλιάς ή μασχάλες), στο εξαιρετικό ινστιτούτο ομορφιάς "Viva La Beauty" στο Ελληνικό, αρχικής αξίας 25€
Έκπτωση 80%!!!!

Αγοράζετε τον αριθμό κουπονιών που επιθυμείτε για το αντίστοιχο πρόγραμμα συνεδριών σε κάθε περιοχή που θέλετε!
Τι αγοράζετε:
 • Βελούδινο δέρμα, καθώς αποχαιρετάτε μια για πάντα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το πολυπαλμικό IPL τελευταίας τεχνολογίας!
 • Μία συνεδρία σε τιμή καταπληκτική ώστε να δημιουργήσετε το πακέτο με όσες συνεδρίες επιθυμείτε!
 • Η μέθοδος IPL είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας στο σώμα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως μασχάλες ή μπικίνι! Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει!
 • Το πολυπαλμικό IPL τελευταίας τεχνολογίας είναι ανώδυνοχωρίς παρενέργειες, και είναι το πιο αποτελεσµατικό καθώς εκπέµπει σε πολλά µήκη φωτός, ώστε μ' αυτόν τον τρόπο να επιτυγχάνεται η μέγιστη ευελιξία και δράση, στο σωστό βάθος!
 • Μπορείτε να επιλέξετε απο τις εξής περιοχές:
  - Άνω χείλος ή
  - Πηγούνι ή
  - Γραμμή μπικίνι ή
  - String ή
  - Γραμμή κοιλιάς ή μασχάλες
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ioυλίου 2015. Σε περίπτωση πολλαπλών αγορών (π.χ. άνω των 4) όλα θα πρέπει να έχουν εξαργυρωθεί μέχρι 31/12/2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά μία συνεδρία IPL σε μία από τις εξής περιοχές: άνω χείλος ή πηγούνι ή γραμμή μπικίνι ή string ή γραμμή κοιλιάς ή μασχάλες.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 10 κουπόνια για εξαργύρωση στις περιοχές που επιθυμεί (π.χ. 5 για μασχάλες και 3 για πηγούνι και 2 για γραμμή κοιλιάς ή και 10 για μασχάλες μόνο) και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 10 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ. με 20:00 μμ.
Viva La Beauty

Λεωφόρος Ιασωνίδου 17 & Αργοναυτών 36
Ελληνικό - Αττική
2109629429Viva La Beauty
Ένας ολοκαίνουριος χώρος, λίγα μέτρα μόλις από τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Ο χώρος παρέχει προηγμένης τεχνολογίας καινοτόμες εφαρμογές για πρόσωπο, σώμα καθώς επίσης και μόνιμη αποτρίχωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας και είναι εγκεκριμένα με TUV και ISO και τα μηχανήματα φέρουν την έγκριση CE από την Ε.Ε.

Ο χώρος είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μου στο χώρο της αισθητικής και έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρείσεται τον όρο “ινστιτούτο”.
 
Χαμηλές τιμές, άψογες εφαρμογές, καθαρό περιβάλλον, υψηλή αισθητική, συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κάνουν να πείτε VIVA LA BEAUTY.