Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 77%
Κέρδος: 92€
28€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
77%
92€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

Super προσφορά για ενέσιμη μεσοθεραπεία ενάντια στην κυτταρίτιδα!

28€ για μία ενέσιμη μεσοθεραπεία καταπολέμησης κυτταρίτιδας με πολυβιταμινούχο Adipo cocktail (που περιέχει τα ισχυρά λιποδιαλυτικά L - Carnitine, Caffeine, Fucus, Ruscus, Organic Silica, Giaucine) στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα, με εφαρμογή από πλαστικό χειρούργο στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής & Κοσμετολογίας "Αισθητικό Μέλλον" στον Πύργο των Αθηνών, αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 77%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Αποκτήστε τώρα τους σφιχτούς γλουτούς που ονειρεύεστε με την ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας!
 • Ιδανική προσφορά για να φορέσετε το μαγιό σας στην παραλία με αυτοπεποίθηση και σιγουριά!
 • Η ενέσιμη μεσοθεραπεία περιλαμβάνει το πολυβιταμινούχο σκεύασμα Adipo cocktail που περιέχει τα ισχυρά λιποδιαλυτικά: L - Carnitine, Caffeine, Fucus, Ruscus, Organic Silica, Giaucine!
 • Πλεονεκτήματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας:
  - Μηδενικές παρενέργειες
  - Μικρή περίοδος επούλωσης
  - Δεν προκαλεί καμία βλάβη στην επιδερμίδα, φωτοευαισθησία, ή αλλεργία
  - Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποιότητα του δέρματος (λεπτό ή ανθεκτικό)
 • Αποτελέσματα της ενέσιμης μεσοθεραπείας (πολλαπλές εγαρμογές για τελικό αποτέλεσμα):
  - Μείωση σε πόντους
  Θεαματική μείωση της κυτταρίτιδας
  - Καταπληκτική ανάπλαση και σύσφιξη της περιοχής του δέρματος που εφαρμόζεται
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ιουλίου 2015.
 • Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση.
 • Το Deal περιλαμβάνει αναλυτικά:  μία συνεδρία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με ενέσιμη μεσοθεραπεία που περιλαμβάνει το πολυβιταμινούχο σκεύασμα Adipo cocktail (που περιέχει τα ισχυρά λιποδιαλυτικά L - Carnitine, Caffeine, Fucus, Ruscus, Organic Silica, Giaucine).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 4 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς και φίλους (4 σε κάθε όνομα).
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι της αγοράς σας.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης-αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
Αισθητικό Μέλλον - Ιατρική Αισθητική & Κοσμετολογία

Λεωφόρος Μεσογείων 2-4
Αθήνα - Αττική
-Αισθητικό Μέλλον - Ιατρική Αισθητική & Κοσμετολογία
Είναι το νέο δημιούργημα του YGEIA ON LINE. Το τμήμα Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας, έχει έμπειρο ιατρικό προσωπικό εξειδικευμένο σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Botox, Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ. Εδώ θα βρείτε και το Liftingμε νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.

Το Αισθητικό Μέλλον είναι εξειδικευμένο κέντρο στην αισθητική δερματολογία, στελεχωμένο με το πιο άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό και επανδρωμένο με την πιο εξελιγμένη ιατρική τεχνολογία στον τομέα της δερματολογίας.

Εδώ η ιατρική γνώση εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.
Με ιατρική φροντίδα, αγάπη και προσήλωση στις ανάγκες του ανθρώπου σκοπός μας είναι να τον βελτιώσουμε και να τον ομορφύνουμε .