Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

50€
80%
40€

Η προσφορά έληξε
22
Αγορές

Δερματολογικός έλεγχος για κάθε ανάγκη σε ιατρεία σε Κηφισιά & Πειραιά

10€ για έναν απαραίτητο δερματολογικό έλεγχο για οποιαδήποτε ανάγκη της επιδερμίδας σας (έλεγχος για μελάνωμα, ύποπτες ελιές, ακμή, αισθητικοί λόγοι, δερματοπάθεια) από έμπερο ιατρό δερματολόγο στα ολοκαίνουργια Ιδιωτικά Ιατρεία ''Human Perfection'' σε Κηφισιά και Πειραιά, αρχικής αξίας 50€
Έκπτωση 80%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μία σημαντική προσφορά για την υγεία σας!
 • Ισχύει για οποιαδήποτε ανάγκη της επιδερμίδας σας όπως:
  - Έλεγχος για μελάνωμα
  - Ύποπτες ελιές
  - Ακμή
  - Αισθητικοί λόγοι όπως ρυτίδες και ξηρότητα
  - Οποιαδήποτε δερματοπάθεια (έκζεμα κ.ά)
 • Η πρόωρη ανίχνευση του μελανώματος είναι υψίστης σημασίας, δεδομένου ότι η αντιμετώπισή του εξαρτάται από το κλινικό του στάδιο. 
 • Η πιθανότητα να αναπτύξει ο μέσος Έλληνας μελάνωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του είναι αρκετά υψηλή. Οι ειδικοί συνιστούν σε όλους να κάνουν κάθε έξι μήνες αυτο-εξέταση. Εάν παρατηρήσετε στο δέρμα τους ''ξένα'' ή ''περίεργα'' σημάδια και αλλαγή χρώματος ή σχήματος κάποιας ελιάς πρέπει να απευθυνθείτε αμέσως σε δερματολόγο! Το 90% των μελανωμάτων, αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. 
 • Η εξέταση πραγματοποιείται από έμπερο ιατρό στα ολοκαίνουργια Ιδιωτικά Ιατρεία ''Human Perfection'' σε Κηφισιά και Πειραιά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν δερματολογικό έλεγχο (εξέταση δέρματος) για οποιαδήποτε ανάγκη της επιδερμίδας σας (έλεγχος για μελάνωμα ή ύποπτες ελιές ή ακμή ή αισθητικοί λόγοι ή δερματοπάθεια) από έμπερο ιατρό.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κουπόνι σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή σε μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς.
Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο

3 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Ηρώων Πολυτεχνείου 31
Πειραιάς - Αττική
2104137748


Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο
Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του. Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.