Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 39€
από
έκπτωση
κέρδος

400€
90%
361€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Express προγράμματα αδυνατίσματος & κατά κυτταρίτιδας στο Περιστέρι!

Express προγράμματα αδυνατίσματος για σμιλεμένο & εμφανώς αδυνατισμένο σώμα αυτό το καλοκαίρι, στο "Chic & Beauty" στο Περιστέρι - έκπτωση έως 90%!!!!!
- 39€ για Αδυνάτισμα Express με 12 συνεδρίες (4 Liposlim, 4 συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο & 4 συνεδρίες Cavitation), αρχικής αξίας 400€
- 49€ για Πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας & για Απώλεια πόντων σε δύσκολα σημεία με 12 συνεδρίες (6 χειρονακτικά λιποδιαλυτικά μασάζ & 6 Pressoslim), αρχικής αξίας 480€ 
Τι αγοράζετε:
 • Η τελευταία τεχνολογία αδυνατίσματος, σύσφιξης και απώλειας κυτταρίτιδας στη διάθεσή σας για τέλειο αποτέλεσμα σε χρόνο express!
 • To κουπόνι των 39€ αφορά πρόγραμμα για Αδυνάτισμα Express και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 4 συνεδρίες Liposlim: Ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους και γλουτών, κυτταρίτιδα.
  - 4 συνεδρίες Cavitation: Υπερσύγχρονη τεχνολογία για άμεση και μόνιμη λιποδιάλυση με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.
  - 4 συνεδρίες με εξειδεικευμένο διατροφολόγο: Ρύθμιση της διατροφής σας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 • Το κουπόνι των 49€ αφορά πρόγραμμα που στοχεύει στην κυτταρίτιδα και την απώλεια πόντων σε δύσκολα σημεία (όπως πόδια, μέση, γλουτοί) και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 6 χειρονακτικά λιποδιαλυτικά μασάζ (30 λεπτά το καθένα): βοηθούν στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας, ιδιαίτερα στη σκληρή μορφή της.
  - 6 συνεδρίες Pressoslim Action (30 λεπτά η κάθε μία)προσφέρουν λεμφική αποτοξίνωση, μειώνουν τις κατακρατήσεις και την κυτταρίτιδα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 31 Ιουλίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς ώστε να πραγματοποιηθούν όσες συνεδρίες χρειάζονται αναλόγως προβλήματος.
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  - Κουπόνι των 39€: Αδυνάτισμα Express με 12 συνεδρίες (4 Liposlim, 4 συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο & 4 συνεδρίες Cavitation) ή
  - Κουπόνι των 49€: Πρόγραμμα κατά της κυτταρίτιδας & για Απώλεια πόντων σε δύσκολα σημεία με 12 συνεδρίες (6 χειρονακτικά λιποδιαλυτικά μασάζ & 6 Pressoslim)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν  στα τηλέφωνα 2105777457 & 2105777606. 
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στον λογαριασμό σας μετά την αγορά του και πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10:00 – 14:00.
Chic & Beauty Med Spa

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1
Περιστέρι - Αττική
2105777457


Ιστοσελίδα


Chic & Beauty Med Spa
Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις!
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής.
Συστήματα τελευταίας τεχνολογίαςμη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
SPA - MASSAGE
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ