Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 12€
από
έκπτωση
κέρδος

75€
84%
63€

Η προσφορά έληξε
11
Αγορές

Απομάκρυνση κυτταρίτιδας με αυθεντικό LPG Endermologie Keymodule!

12€ για να γνωρίσετε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του κορυφαίου μηχανήματος καταπολέμησης κυτταρίτιδας, του αυθεντικού LPG Endermology Keymodule (2 κεφαλές), στο εξαιρετικό “Med Metamorfosis” δίπλα στον σταθμό Αγ. Αντωνίου, αρχικής αξίας 75€
Έκπτωση 84%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας – που απασχολεί σύμφωνα με έρευνες σχεδόν το 87% των γυναικών – έχει λύση!
 • Τώρα το Med Metamorfosis, έχοντας στη διάθεσή σας και ειδικό T-shirt για άντρες, προσφέρει την κορυφαία τεχνολογία και στο ισχυρό φύλλο για σύσφιξη της κοιλιακής χώρας!
 • Η αποτελεσματικότητα της Ενδερμολογίας (Endermologie) έγινε αισθητή από τα πρώτα της κιόλας βήματα στους χώρους ομορφιάς! Τώρα με το ολοκληρωμένο σύστημα της LPG (Keymodule), η όψη φλοιού πορτοκαλιού βρήκε την θεραπεία της!
 • Δείτε άμεσα τα αποτελέσματα με την εφαρμογή της θεραπείας στο σώμα σας από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό του Med Metamorfosis!
 • Mη χειρουργική και μη επεμβατική μέθοδος που οδηγεί με φυσικό τρόπο στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων.
Με μια ήπια ανύψωση και μάλαξη του δέρματος, το Keymodule® ενεργοποιεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές.
 • Αλλάξτε όψη τώρα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015. Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή από 7 έως 31 Αυγούστου.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού).Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει 1 συνεδρία με το LPG Endermologie Keymodule (διάρκειας περίπου 30΄)
 • Δυνατότητα εξαργύρωσης έως 6 κουπόνια από κάθε χρήστη-μέλος ξεχωριστά. Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 6 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβολή του ραντεβού απαιτείται ενημέρωση του κέντρου τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Σημαντικό: Για λόγους υγιεινής, απαιτείται αγορά ειδικής φόρμας (ή ειδικού T-shirt για άντρες) για την εφαρμογή της υπηρεσίας η οποία για τους κατόχους των κουπονιών δίνεται στην ειδική τιμή 15€ (απευθείας πληρωτέα στο Med Metamorfosis).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00-20:30, Σάββατο: 09:00-14:00
Med Metamorfosis

Εθνάρχου Μακαρίου 56 (2ος όροφος)
Περιστέρι - Αττική
2105711167-2105742390


Ιστοσελίδα


Med Metamorfosis
Η πολυετής εμπειρία ανθρώπων που μεγάλωσαν επαγγελματικά στον χώρο της ομορφιάς και των υπηρεσιών αισθητικής, συγκεντρώθηκε σε ένα ζεστό, όμορφο και κυρίως φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στο μετρό Αγ. Αντωνίου.
 
Το ολοκαίνουργιο κέντρο αισθητικής και Laser, Med Metamorfosis δημιουργήθηκε με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών με παροχή του πιο άρτιου αποτελέσματος σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό του Med Metamorfosis προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής βασισμένες στα νεότερα τεχνολογικά μέσα.
 
Μεταξύ άλλων θα βρείτε στον χώρο υπηρεσίες για:
- Αποτρίχωση
- Σώμα / Αδυνάτισμα
- Εναλλακτικές θεραπείες
- Μασάζ
- Αισθητική προσώπου
- Τμήματα εκπαίδευσης
 
Εδώ όλοι φεύγουν με χαμόγελο!