Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 29€
από
έκπτωση
κέρδος

400€
93%
371€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

2 συνεδρίες αποτρίχωσης με Laser Alexandrite Candella Pro σε mega deal

29€ για να πείτε αντίο στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε 2 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser Alexandrite Candella Pro σε άνω χείλος ή πηγούνι ή παρειές ή μπικίνι ή string ή μασχάλες, αποκλειστικής παροχής από δερματολόγο ή πλαστικό ιατρό, στα "Medical Esthetics" Συντάγματος, αρχικής αξίας 400€
Έκπτωση 93%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Το laser ''Alexandrite Candella Pro'' παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη (τη χρωστική των τριχών) και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακο της τρίχας τον οποίο καταστρέφει!
 • Έχει άψογα αποτελέσματα σε όλα τα χρώματα δέρματος!
 • Μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!!
 • Με την προσφορά (2 συνεδριών) επιλέγετε:
  - άνω χείλος ή
  - πηγούνι ή
  - παρειές ή
  - μπικίνι ή
  - string ή
  - μασχάλες
 • Ισχύει για άνδρες και γυναίκες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2015 (καταληκτική ημερομηνία 1ης επίσκεψης).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει 2 συνεδρίες μόνιμης αποτρίχωσης με Laser Alexandrite Candella με επιλογή ανάμεσα στις περιοχές άνω χείλος ή πηγούνι ή παρειές ή μπικίνι ή string ή μασχάλες. 
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα: 2103232033, 2103232034
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.30 - 20.00
Medical Esthetics Συντάγματος

Ερμού 2
Σύνταγμα - Aττική
2103232033, 2103232034


Ιστοσελίδα


Medical Esthetics Συντάγματος
Καλωσήρθατε σε έναν ολοκαίνουριο χώρο ομορφιάς 300τμ στο κέντρο της Αθήνας για να ανακαλύψετε την πιο λαμπερή πλευρά της ζωής σας!
 
Αφεθείτε στις πιο προηγμένες υπηρεσίες για το πρόσωπο και το σώμα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με ολοκληρωμένο επαγγελματικό εξοπλισμό και προσεκτικά σχεδιασμένες θεραπείες από ειδικούς!
 
Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες του κέντρου αφορούν:
- Αισθητική προσώπου
- Αισθητική σώματος
- Αδυνάτισμα με Laser (τελευταίας τεχνολογίας)
- Αποτρίχωση / Ριζική αποτρίχωση με Laser (τελευταίας τεχνολογίας)
- Λιποδιάλυση
- Αντιγήρανση & Σύσφιξη σώματος
 
Γνωρίστε τις πρότυπες εφαρμογές της πιο σύγχρονης φιλοσοφίας στην αισθητική και δείτε τη διαφορά στο σώμα και τη διάθεση σας!