Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 49€
από
έκπτωση
κέρδος

650€
92%
601€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Οριστική αποτρίχωση σε μπικίνι, μασχάλες & άνω χείλος σε προσφορά!

49€ για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με μηχάνημα IPL Laser τελευταίας γενιάς, σε πακέτο που περιλαμβάνει 6 συνεδρίες σε μπικίνι, 6 συνεδρίες σε μασχάλες και 6 συνεδρίες σε άνω χείλος, στο "Technology Therapy" στο Πικέρμι, αρχικής αξίας 650€
Έκπτωση 92%!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Οριστική αποτρίχωση με IPL Laser σε πακέτο 18 συνεδριών, ειδικά σχεδιασμένη, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας στο σώμα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία όπως μασχάλες, μπικίνι, πόδια και άλλα!
 • Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει. Το αποτέλεσμα θα το διαπιστώσετε, χαρούμενα, μόνες σας!
 • H προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά: 
  - 6 συνεδρίες σε μπικίνι
  - 6 συνεδρίες σε μασχάλες
  - 6 συνεδρίες σε άνω χείλος
 • Λίγα λόγια: Η τεχνολογία IPL είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με το χρώμα, την ποιότητα και τη θέση της τρίχας στο σώμα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως μασχάλες, μπικίνι, πόδια και άλλα! Η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει!
 • Το IPL είναι ανώδυνο, χωρίς παρενέργειες, και είναι το πιο αποτελεσµατικό γιατί εκπέµπει σε πολλά µήκη φωτός, ώστε μ’ αυτόν τον τρόπο να επιτυγχάνεται η μέγιστη ευελιξία και δράση, στο σωστό βάθος.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Iανουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και αφορά: οριστική αποτρίχωση με μηχάνημα IPL τελευταίας τεχνολογίας σε πακέτο που περιλαμβάνει 6 συνεδρίες σε μπικίνι, 6 συνεδρίες σε μασχάλες και 6 συνεδρίες σε άνω χείλος.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2-3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2106038724.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
Technology Therapy

Λεωφόρος Μαραθώνος 27 (Εμπορικό Κέντρο Πικέρμι)
Πικέρμι - Αττική
2106038724


Ιστοσελίδα


Technology Therapy
To Τechnology Therapy είναι ένας νέος χώρος θεραπευτικής αισθητικής που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να φροντίσει τις ξεχωριστές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Με τις εξελιγμένες τεχνικές μας στην θεραπεία προσώπου και σώματος εξυπηρετούμε τη γυναικεία φροντίδα και ανανέωση.