Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

125€
92%
115€

Η προσφορά έληξε
10
Αγορές

Express αδυνάτισμα & άμεση απώλεια λίπους σε mega προσφορά!

10€ για μια γιορτινή προσφορά Express αδυνατίσματος και σύσφιξης σώματος με 10 συνεδρίες με ιατρικά μηχανήματα που περιλαμβάνουν 3 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας, 3 συνεδρίες Bodygramm, 4 συνεδρίες Liposauna, 1 λιπομετρήση & σωματομέτρηση και εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για 1 μήνα με ειδικές δίαιτες για σίγουρη απώλεια λίπους, από το κέντρο κοσμητικής ιατρικής "Mediaspis" στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό), αρχικής αξίας 125€
Έκπτωση 92%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Γιορτάστε την απώλεια κιλών μόνο με 10€!
 • Ένα πλήρες πακέτο αδυνατίσματος Express με απώλεια κιλών και λίπους!
 • Το πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά 10 συνεδρίες που αφορούν:
  - 3 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας
  - 3 συνεδρίες Bodygramm
  - 4 συνεδρίες Liposauna
  - 1 λιπομετρήση & σωματομέτρηση
  - και εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για 1 μήνα με ειδική δίαιτα για απώλεια λίπους 
 • Βοnus: ένα ιατρικό σεμινάριο διάρκειας 1 ώρας (προαιρετικό) για 1 μήνα διατροφολογική παρακολούθηση από κλινικούς διαιτόλογους με εβδομαδιαία προγράμματα, λιπομετρήσεις και σωματομέτρηση από ειδική διατροφολόγο για να αποκτήσετε το σώμα που επιθυμείτε! 
 • Ισχύει για γυναίκες και άνδρες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 31/12/2015 και το πρόγραμμα να έχει ολοκληρωθεί εντός 12 μηνών μετά την πρώτη συνεδρία.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει ακριβώς 10 συνεδρίες αδυνατίσματος που αφορούν: 3 συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας, 3 συνεδρίες Bodygramm, 4 συνεδρίες Liposauna, 1 λιπομετρήση & σωματομέτρηση και εβδομαδιαία διατροφολογικά προγράμματα για 1 μήνα με ειδικές δίαιτες για σίγουρη απώλεια λίπους.
 • Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.
 • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρα σε συγγενείς ή φίλους.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο 2105772100 ή 6937202183.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.