Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

120€
92%
110€

Η προσφορά έληξε
6
Αγορές

Δερματολογικός Έλεγχος & Μεσοθεραπεία Σώματος ή Προσώπου!

10€ για έναν δερματολογικό έλεγχο αισθητικής ή παθολογικής αποκατάστασης και 1 μεσοθεραπεία σώματος ή προσώπου εντελώς δωρεάν, αποκλειστικής παροχής από δερματολόγο ή πλαστικό ιατρό από τα τρία νέα υπερπολυτελή δερματολογικά ιατρεία Human Perfection σε Πειραιά, Κηφισιά και Κολωνάκι, αρχικής αξίας 120€
Έκπτωση 92%!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Μία σημαντική προσφορά για την υγεία σας και την αισθητική του προσώπου ή του σώματός σας!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - έναν δερματολογικό έλεγχο αισθητικής ή παθολογικής αποκατάστασης και
  - 1 μεσοθεραπεία σώματος ή προσώπου εντελώς δωρεάν, αποκλειστικής παροχής από δερματολόγο ή πλαστικό ιατρό
 • Η μεσοθεραπεία αποτελεί την πιο αποτελεσματική απάντηση στη γήρανση και την κακή ποιότητα του δέρματος που προκαλεί ο χρόνος, η κληρονομικότητα, οι κλιματικές συνθήκες, το κάπνισμα και η κακή διατροφή!
 • Στα ολοκαίνουργια Ιδιωτικά Ιατρεία ''Human Perfection'' σε Πειραιά, Κηφισιά και Κολωνάκι!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 29 Φεβρουαρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: έναν δερματολογικό έλεγχο αισθητικής ή παθολογικής αποκατάστασης και 1 μεσοθεραπεία σώματος ή προσώπου, αποκλειστικής παροχής από δερματολόγο ή πλαστικό ιατρό.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κουπόνι σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο. και απεριόριστα με την μορφή δώρου (έως 1 στον καθένα).
Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο

3 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Ηρώων Πολυτεχνείου 31
Πειραιάς - Αττική
2104137748


Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο
Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του. Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.