Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 24€
από
έκπτωση
κέρδος

580€
96%
556€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Προγράμματα αδυνατίσματος & κατά κυτταρίτιδας στο Περιστέρι!

Προγράμματα αδυνατίσματος για άμεσα σμιλεμένο & εμφανώς αδυνατισμένο σώμα, στο "Chic & Beauty" στο Περιστέρι - έκπτωση έως 96%!!!!!
- 24€ για απώλεια 1-10 κιλά με 24 συνεδρίες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν 12 Super Slim Action και 12 Pressoslim Action, από 580€
- 49€ για το απόλυτο πακέτο αδυνατίσματος & σύσφιξης με 30 συνεδρίες και απώλεια 1-20 κιλά, αύξηση μεταβολισμού, μείωση πόντων & κυτταρίτιδας, με 10 Cavitation,10 Medislim, 10 Superpress Action, από 590€
- 89€ για απώλεια 1-30 κιλά και έως -35% ποσοστού λίπους με συνδυασμό 1 κρυολιπόλυσης (top θεραπεία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης), 4 ραδιοσυχνότητες, 10 Superslim Action και 2 συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο, από 890€ 
Τι αγοράζετε:
 • Οι τελευταίες τεχνολογίες αδυνατίσματος, σύσφιξης και απώλειας κυτταρίτιδας στη διάθεσή σας για τέλειο αποτέλεσμα!
 • Το κουπόνι των 24€ προσφέρει απώλεια 1-10 κιλά με 24 συνεδρίες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν:
  - 12 Super Slim Action: ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους και γλουτών, κυτταρίτιδα. Xρησιμοποιείται για την εκγύμναση των γλουτών, του στήθους, του στομάχου, των μηρών, της κοιλιακής περιοχής, αύξηση της μυϊκής τόνωσης.
  - 12 Pressoslim Actionπροσφέρουν λεμφική αποτοξίνωση, μειώνουν τις κατακρατήσεις και την κυτταρίτιδα.
 • Το κουπόνι των 49€ αποτελεί το απόλυτο πακέτο αδυνατίσματος & σύσφιξης με 30 συνεδρίες και απώλεια 1-20 κιλά, αύξηση μεταβολισμού, μείωση πόντων & κυτταρίτιδας και περιλαμβάνει:
  - 10 Cavitation: Υπερσύγχρονη τεχνολογία για άμεση και μόνιμη λιποδιάλυση με γρήγορο και ανώδυνο τρόπο αφού με το πέρας κάθε συνεδρίας έχουμε μείωση έως και 2 εκατοστών από την περιοχή του σώματος όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. 
  - 10 Medislim: Ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους και γλουτών, κυτταρίτιδα.Το Medislim προσφέρει μυϊκή τόνωση και σύσφιξη. Μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και χάνουμε πόντους από τα σημεία που το εφαρμόζουμε.
  - 10 Superpress Action: επιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και λεμφική παροχέτευση, με αποβολή του περιττού λίπους, των τοξίνων και των κατακρατήσεων
 • Το κουπόνι των 89€ προσφέρει απώλεια 1-30 κιλά και έως -35% ποσοστού λίπους και περιλαμβάνει συνδυασμό:
  - 1 κρυολιπόλυση: Η top θεραπεία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωσή τους και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό!
  - 4 ραδιοσυχνότητες: Η top τεχνολογία για άμεση σύσφιξη και ανόρθωση των ιστών, η οποία είναι ακόμα μία μη επεμβατική μέθοδος ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Η δράση των ραδιοσυχνοτήτων φτάνει μέσα στο δέρμα- βαθύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή τέτοιου τύπου- με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.
  - 10 Superslim Action: ανώδυνη, ευχάριστη, μη επεμβατική θεραπεία για τοπικό πάχος, μυϊκή ατονία, χαλάρωση στήθους και γλουτών, κυτταρίτιδα. Xρησιμοποιείται για την εκγύμναση των γλουτών, του στήθους, του στομάχου, των μηρών, της κοιλιακής περιοχής, αύξηση της μυϊκής τόνωσης.
  - 2 συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 31 Μαρτίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς ώστε να πραγματοποιηθούν όσες συνεδρίες χρειάζονται αναλόγως προβλήματος.
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή ανάμεσα σε:
  Κουπόνι των 24€: απώλεια 1-10 κιλά με 24 συνεδρίες αδυνατίσματος που περιλαμβάνουν 12 Super Slim Action και 12 Pressoslim Action
  - Κουπόνι των 49€: το απόλυτο πακέτο αδυνατίσματος & σύσφιξης με 30 συνεδρίες και απώλεια 1-20 κιλά, αύξηση μεταβολισμού, μείωση πόντων & κυτταρίτιδας, με 10 Cavitation,10 Medislim, 10 Superpress Action
  - Κουπόνι των 89€: απώλεια 1-30 κιλά και έως -35% ποσοστού λίπους με συνδυασμό 1 κρυολιπόλυσης (top θεραπεία μη επεμβατικής λιποαναρρόφησης), 4 ραδιοσυχνότητες, 10 Superslim Action και 2 συνεδρίες με εξειδικευμένο διατροφολόγο.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν  στα τηλέφωνα 2105777457 & 2105777606. 
 • Το κουπόνι είναι άμεσα διαθέσιμο στον λογαριασμό σας μετά την αγορά του και πρέπει να εκτυπωθεί και να προσκομιστεί σε έντυπη μορφή.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10:00 – 14:00.
Chic & Beauty Med Spa

Bασιλέως Αλεξάνδρου 17-19 & Κολοκοτρώνη 1
Περιστέρι - Αττική
2105777457


Ιστοσελίδα


Chic & Beauty Med Spa
Το Ινστιτούτο Αισθητικής, αδυνατίσματος, διατροφολογικής παρακολούθησης και ιατρικών μη παρεμβατικών θεραπειών Chic & Beauty Med Spa αποτελεί ένα χώρο ολοκαίνουριο, με υψηλή αισθητική και ανέσεις!
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας την οποιαδήποτε ανάγκη τους! Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι άρτια καταρτισμένο, ώστε να δώσει άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε αυτόν που θα επισκεφθεί το χώρο, αλλά πάνω απ' όλα να διαγνώσει σωστά και με απόλυτη ακρίβεια την ανάγκη του και φυσικά να την καλύψει με βάση τα εξειδικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα που αν και μη επεμβατικά αγγίζουν τα όρια της ιατρικής.
Συστήματα τελευταίας τεχνολογίαςμη επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αισθητικών προβλημάτων καθώς και δερμοκαλλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικάνικους και ευρωπαϊκούς οίκους (ΗΠΑ, Ελβετία, Γαλλία) εξασφαλίζουν άμεσο και στοχευμένο αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν τους εξής τομείς.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
SPA - MASSAGE
ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ