Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 30€
από
έκπτωση
κέρδος

270€
89%
240€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

LPG Endermologie, λιπομετρήσεις, διατροφή & μανικιούρ στο Περιστέρι!!

30€ για 5 συνεδρίες LPG – Endermologie για αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, διάρκειας 30', και μαζί 2 σωματομετρήσεις, 2 λιπομετρήσεις, εβδομαδιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα για 1 μήνα με ειδικές δίαιτες και ΔΩΡΟ μία συνεδρία ημιμόνιμου μανικιούρ, από το κέντρο κοσμητικής ιατρικής "Mediaspis" στο Περιστέρι (πλησίον Μετρό Περιστερίου), αρχικής αξίας 270€
Έκπτωση 89%!!!!
 
Τι αγοράζετε:
 • Πείτε “αντίο” σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα με την πολύτιμη και άμεση βοήθεια που παρέχει το LPG!
 • Το LPG – Endermologie προσφέρει μηχανικό λιπομασάζ που επιτυγχάνει την ανακατανομή του λίπους, τη σμίκρυνση των λιποκυττάρων και τη βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την αισθητή αντιμετώπιση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού». 
 • Η μέθοδος στοχεύει στην αύξηση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας και της συνεκτικότητας των ιστών, καθώς και στην οξυγόνωση και την αποβολή των υποπροϊόντων του μεταβολισμού.
 • Η μέθοδος Endermologie είναι ακίνδυνη, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική!
 • Το άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό του Mediaspis χειρίζεται την συσκευή LPG και την εφαρμόζει στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα, δημιουργώντας βελτίωση της κυκλοφορίας και αποβολή των περιττών τοξινών.
 • Μαζί με τις 5 συνεδρίες LPG (30' η κάθε μία) η προσφορά περιλαμβάνει:
  - 2 σωματομετρήσεις
  - 2 λιπομετρήσεις
  - εβδομαδιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα για 1 μήνα με ειδικές δίαιτες και
  - ΔΩΡΟ μία συνεδρία ημιμόνιμου μανικιούρ
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 31 Μαρτίου 2016 και το πρόγραμμα να έχει ολοκληρωθεί εντός 3 μηνών μετά την πρώτη συνεδρία.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει ακριβώς: 5 συνεδρίες LPG με 2 σωματομετρήσεις, 2 λιπομετρήσεις, εβδομαδιαίο διατροφολογικό πρόγραμμα για 1 μήνα με ειδικές δίαιτες.
 • Δώρο: 1 συνεδρία ημιμόνιμου μανικιούρ.
 • Η προσφορά ισχύει για γυναίκες.
 • Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρα σε συγγενείς ή φίλους.
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο 2105772100 ή 6937202183.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.