Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18,9€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
69%
41,1€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

Μεσοθεραπεία σώματος για εξάλειψη τοπικού πάχους στο Ελληνικό!

Αδυνατίστε τώρα με μεσοθεραπεία σώματος με καφεΐνη, καρνιτίνη και εκχυλίσματα από κισσό για εξάλειψη τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και ραγάδων, στο "Viva La Beauty" στο Ελληνικό - έκπτωση έως 73%!!!!
- 18,9€ για μία μεσοθεραπεία σώματος (διάρκειας 45 λεπτών), από 60€
- 99€ για 6 συνεδρίες μεσοθεραπείας σώματος (διάρκειας 45 λεπτών η καθεμία), από 360€
Τι αγοράζετε:
 • Η Μεσοθεραπεία αποτελεί τρόπο αντιμετώπισης ή συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδο για πολλά προβλήματα του δέρματος, όπως η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και επιδερμική σύσφιξη!
 • Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με τη μέθοδο Dermaroller!
 • Το Dermaroller είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία ενάντια στις ατέλειες του δέρματος και βοηθά στην αποκατάσταση κάθε επιδερμίδας με φυσικό και απλό τρόπο!
 • Η αποτελεσματικότητα του Dermaroller βασίζεται στην τεχνολογία Skin Micro-Needling που αυξάνει περίπου 2000% την απορρόφηση των δραστικών συστατικών όπως καφεΐνη, καρνιτίνη, εκχυλίσματα κισσού, ινουλίνης, βιταμίνης Ε, και τριπεπτιδίων GHK!
 • Με αυτό τον τρόπο έχουμε 100% επιτυχία σε εξάλειψη τοπικού πάχους, όψη φλοιού πορτοκαλιού, κυτταρίτιδας, και επιδερμικής σύσφιξης ενώ φτάνουμε έως 80% επιτυχία σε μείωση ραγάδων και μετεγχειριτικών τραυμάτων!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 15 Ιουνίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από:
  - με το κουπόνι των 18,9€:
  μία μεσοθεραπεία σώματος, διάρκειας 45 λεπτών
  - με το κουπόνι των 99€: 6 συνεδρίες μεσοθεραπείας σώματος, διάρκειας 45 λεπτών η καθεμία.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο  και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς .
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2-3 ημέρες πριν.
 • Για ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία με την επιχείρηση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ. με 20:00 μμ.
Viva La Beauty

Λεωφόρος Ιασωνίδου 17 & Αργοναυτών 36
Ελληνικό - Αττική
2109629429Viva La Beauty
Ένας ολοκαίνουριος χώρος, λίγα μέτρα μόλις από τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Ο χώρος παρέχει προηγμένης τεχνολογίας καινοτόμες εφαρμογές για πρόσωπο, σώμα καθώς επίσης και μόνιμη αποτρίχωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας και είναι εγκεκριμένα με TUV και ISO και τα μηχανήματα φέρουν την έγκριση CE από την Ε.Ε.

Ο χώρος είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης εμπειρίας μου στο χώρο της αισθητικής και έρχεται για να σας κάνει να αναθεωρείσεται τον όρο “ινστιτούτο”.
 
Χαμηλές τιμές, άψογες εφαρμογές, καθαρό περιβάλλον, υψηλή αισθητική, συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό χώρο που θα σας κάνουν να πείτε VIVA LA BEAUTY.