Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

190€
69%
131€

Η προσφορά έληξε
3
Αγορές

Lipolaser για απίστευτη λιποδιάλυση με το καλύτερο μηχάνημα στην αγορά

Εξαφανίστε το τοπικό λίπος χωρίς διατροφή & γυμναστική με το καλύτερο μηχάνημα της αγοράς Lipolaser, για απίστευτη λιποδιάλυση στα δύσκολα σημεία, που χρειάζεται μάξιμουμ έως 3 συνεδρίες ανά περιοχή για οριστικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, από το κέντρο αισθητικής "Elegant Beauty" στη Νέα Ιωνία - έκπτωση έως 72%!!!
- 59€ για τρεις (3) συνεδρίες σε μία μικρή περιοχή (επιλογή από προγούλι, μπράτσα, γόνατα, πλάτη στην περιοχή στηθόδεσμου, περιοχή αστραγάλου κ.ά), από 190€
- 79€ για έξι (6) συνεδρίες σε μία μεγάλη περιοχή (επιλογή από κοιλιά, προσαγωγούς, απαγωγούς, πλαϊνά κοιλιάς μαζί με ραχιαίους), από 280€
Τι αγοράζετε:
 • Η λιπογλυπτική Smart Lipo αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο αδυνάτισμα και έχει σχεδόν αντικαταστήσει την παραδοσιακή μέθοδο της λιποαναρρόφησης στην Αμερική και την Μ.Βρετανία!!
 • Η Laser Lipolysis- λιπογλυπτική (Smart Lipo) πετυχαίνεται μόνο μέσω του νέου ιατρικού μηχανήματος Lipolaser και προσφέρει μία νέα επαναστατική μέθοδο λιπόλυσης η οποια βασίζεται στην καταστροφή των λιποκυττάρων μέσω laser nd yag.
 • Το laser εισέρχεται στον υποδόριο ιστό και λιώνει το λίπος, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς, διασπώντας τις ανώμαλες εναποθέσεις λίπους στις περιοχές της κυτταρίτιδας, κάνοντας ταυτόχρονα σύσφιξη μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου.
 • Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά, μέσω του μεταβολισμού, μέσα σε λίγες μέρες!!
 • Συνήθως χρειάζονται 1-3 συνεδρίες για να δείτε οριστική απαλλαγή στο σημείο που επιθυμείτε!! 
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Ioυλίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Κουπόνι των 59€: 3 συνεδρίες σε μία μικρή περιοχή (επιλογή από προγούλι, μπράτσα, γόνατα, πλάτη στην περιοχή στηθόδεσμου, περιοχή αστραγάλου κ.ά) ή
  - Κουπόνι των 79€: 6 συνεδρίες σε μία μεγάλη περιοχή (επιλογή από κοιλιά, προσαγωγούς, απαγωγούς, πλαϊνά κοιλιάς μαζί με ραχιαίους).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι ανά περιοχή και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 ανά περιοχή).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στο 2102718980.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία μία μέρα πριν.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 20:00.
Elegant Beauty

Ανατολής 9-15
Νέα Ιωνία - Αττική
2102718980


Ιστοσελίδα


Elegant Beauty
Το Elegant Beauty εδρεύει στη Νέα Ιωνία από το 2009. Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όσων αναζητούν μόνο το καλύτερο.

Στον υψηλής αισθητικής χώρο μας με σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικής αισθητικής μηχανήματα, προσδοκούνε να σας αναζωογονήσουνε, να σας ισορροπήσουνε και να σας "κακομάθουνε" με θεραπείες εμπνευσμένες από τη φύση και εκτελεσμένες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.