Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

350€
83%
291€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Μασάζ κυτταρίτιδας και ενέσιμες μεσοθεραπείες για ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα!

Σώμα όπως το ονειρεύεστε με αποτελεσματικές θεραπείες σώματος και με δυνατότητα επιλογής της περιοχής που επιθυμείτε να...μεταμορφώσετε, από το ''Βeauty Tec'' στη Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 87%!!!!!
- 59€ για ένα πακέτο με 10 θεραπείες, κρυοθεραπεία ή θαλασσοθεραπεία ή χειρονακτικό massage ή συνδυασμό των θεραπειών, (25-30' η κάθε μία) ή θεραπεία με θερμοκουβέρτα, αρχικής αξίας 350€
95€ για 8 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης σώματος σε περιοχή της επιλογής σας, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, από 720€
Τι αγοράζετε:
 • Το σώμα που ονειρεύεστε γίνεται τώρα πραγματικότητα χωρίς στερήσεις και εξαντλητικές δίαιτες!
 • Το κουπόνι των 59€ περιλαμβάνει ένα πακέτο με 10 θεραπείες (διάρκειας 30' έκαστη) με επιλογή από:
  - Κρυοθεραπεία για επιδερμική σύσφιξη ή
  - Θαλασσοθεραπεία με τζελ φυκιών για λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ή 
  - Χειρονακτικό massage με αιθέρια έλαια, τζίντζερ & πιπέρι κατά της κυτταρίτιδας ή
  - Θεραπεία με θερμοκουβέρτα εφόσον προηγηθεί επάλειψη με τζελ απο φύκια για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, αποβολή τοξινών κ αύξηση μεταβολισμού, διάρκειας 30’ ή
  - Συνδυασμό των θεραπειών 
 • To κουπόνι των 95€ περιλαμβάνει 8 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης σώματος!
 • Αποτελείται από μια σειρά από ενεσούλες με σκευάσματα - που ανοίγονται μπροστά σας -  οι οποίες γίνονται μέσα στο συσσωρευμένο τοπικό λίπος με την πιο λεπτή βελόνα που διαθέτει το BeautyTec.Το διάλυμα που χρησιμοποιείται περιέχει λιποδιαλύτες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη (λεκιθίνη), η καρνιτίνη και το οργανικό πιρύτιο, οι οποίοι ρευστοποιούν το λίπος. Αυτό απομακρύνεται στη συνέχεια με φυσιολογικό τρόπο μέσω της λεμφικής οδού.
 • Με δυνατότητα επιλογής περιοχής ανάμεσα από:
  - Κοιλιά ή
  - Προσαγωγούς ή
  - Απαγωγούς ή
  - Γόνατα ή
  - Γλουτοί ή
  - Μπράτσα ή
  - Γάμπες
 • ΣημαντικόΜπορείτε να αγοράσετε τόσα κουπόνια όσες οι περιοχές που θέλετε να δουλευτούν! Επίσης, αγοράζοντας και τα δύο πακέτα αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας, πετυχαίνετε ακόμη πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα!!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2016 (καταληκτική ημερομηνία πρώτης επίσκεψης).
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά επιλογή από:
  - με το κουπόνι των 59€: 
  ένα πακέτο με 10 θεραπείες (διάρκειας 30' έκαστη) με επιλογή από Κρυοθεραπεία για επιδερμική σύσφιξη ή Θαλασσοθεραπεία με τζελ φυκιών για λιποδιάλυση και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ή Χειρονακτικό massage με αιθέρια έλαια, τζίντζερ & πιπέρι κατά της κυτταρίτιδας ή θεραπεία με θερμοκουβέρτα εφόσον προηγηθεί επάλειψη με τζελ απο φύκια για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, αποβολή τοξινών κ αύξηση μεταβολισμού, διάρκειας 30’ ή Συνδυασμό των θεραπειών.
  - με το κουπόνι των 95€: 8 ενέσιμες μεσοθεραπείες λιπόλυσης σώματος σε μία περιοχή της επιλογής σας, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού 3-4 ημέρες πριν στο τηλέφωνο 2310 847543.
 • Ο κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 20:30.
Beauty Tec

Δελφών 68
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
2310847543


Ιστοσελίδα


Beauty Tec
Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010. 
Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή μας απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.
 
Στο νέο μας χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.
 
Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών. Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχουμε επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνουμε λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.