Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 28€
από
έκπτωση
κέρδος

110€
75%
82€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Προσφορά για αποτρίχωση με Laser Alexandrite Candella στην Κηφισιά!

Οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για άνδρες και γυναίκες με το Alexandrite Candella Gentle Laser PRO 755 nm, με εφαρμογή από εξειδικευμένο Ιατρό δερματολόγο, στην Πρότυπη κλινική "Golden Clinic" στην Κηφισιά - έκπτωση έως 85%!!!!!
28€ για 3 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης σε μικρές περιοχές της επιλογή σας, από 110€
45€ για 3 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης για μεσαίες περιοχές,  από 270€
74€ για 3 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης για μεγάλες περιοχές, από 500€
184€ για 3 συνεδρίες οριστικής αποτρίχωσης full body, από 1000€
Τι αγοράζετε:
 • Το τελευταίας γενιάς Alexandrite laser αποτρίχωσης (αλεξανδρίτης) είναι και το αποτελεσματικότερο laser αποτρίχωσης. Το laser αυτό εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας. Με τη laser αποτρίχωση, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Η laser αποτρίχωση με το τελευταίας γενιάς σύστημα Alexandrite laser “Candela Gentle Lase”, χάρη στους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης που περιέχει είναι μια εντελώς ανώδυνη και απλή διαδικασία!
 • Πρόκειται για το τελευταίας γενιάς πιο εξελιγμένο laser αποτρίχωσης που κυκλοφορεί με αποτελέσματα εντυπωσιακά. Η laser αποτρίχωση πλέον απαιτεί λιγότερες συνεδρίες, λιγότερο χρόνο, με πιο γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα!
 • Mε το κουπόνι των 28€ έχετε 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με το Alexandrite Candella gentle laser PRO755 nm στις εξής μικρές περιοχές:
  - Μεσόφρυο (άντρες ή γυναίκες) ή
  - Άνω χείλος (γυναίκες) ή
  - Παρειές (γυναίκες) ή
  - Πηγούνι (γυναίκες) ή
  - Ακροδάχτυλα (άντρες ή γυναίκες) ή
  - Θηλές (γυναίκες) ή
  - Γραμμή bikini (γυναίκες) ή
  - Γραμμή κοιλιάς (γυναίκες) ή
  - Γραμμή γλουτών (γυναίκες) ή
  - Πέλμα (γυναίκες) ή
  - Μέση (γυναίκες)
  - Κολάρο (άντρες)
 • Mε το κουπόνι των 45€ έχετε 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με το Alexandrite Candella gentle laser PRO755 nm στις εξής μεσαίες περιοχές:
  - Λαιμός (άντρες) ή
  - Μασχάλες (γυναίκες) ή
  - Full face (γυναίκες) ή
  - Κολάρο & ώμοι (άντρες) ή
  - Full Bikini (γυναίκες) ή
  - Άνω Χείλος & Θηλές (γυναίκες)
  - Γραμμή Κοιλιάς & Άνω Χείλος (γυναίκες)
  - Γραμμή Κοιλιάς & Θηλές (γυναίκες)
 • Mε το κουπόνι των 74€ έχετε 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με το Alexandrite Candella gentle laser PRO755 nmστις εξής μεγάλες περιοχές: 
  - Κοιλιά (γυναίκες) ή
  - Στήθος ή Κοιλιά (άντρες) ή
  - Γάμπες (άντρες) ή
  - Γλουτοί (άντρες) ή
  - Πλάτη (άντρες) ή
  - Full χέρια (γυναίκες) ή
  - Μέση (άντρες) ή
  - Full πόδια (γυναίκες) ή
  - Mηροί (άντρες)
 • Mε το κουπόνι των 184€ έχετε 3 συνεδρίες αποτρίχωσης full body (για γυναίκες) με το Alexandrite Candella gentle laser PRO 755 nm!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Καταληκτική ημερομηνία 1ης συνεδρίας: 30 Σεπτεμβρίου 2016.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει 3 συνεδρίες αποτρίχωσης με το Alexandrite Candella gentle laser PRO755 nm με επιλογή από τις εξής περιοχές: 
  - με το κουπόνι των 28€: μεσόφρυο (άντρες ή γυναίκες) ή άνω χείλος (γυναίκες) ή παρειές (γυναίκες) ή πηγούνι (γυναίκες) ή ακρόδάχτυλα (άντρες ή γυναίκες) ή θηλές (γυναίκες) ή γραμμή bikini (γυναίκες) ή γραμμή κοιλιάς (γυναίκες) ή γραμμή γλουτών (γυναίκες) ή πέλμα (γυναίκες) ή μέση (γυναίκες) ή κολάρο (άντρες).
  - με το κουπόνι των 45€: λαιμός (άντρες) ή μασχάλες (γυναίκες) ή full face (γυναίκες) ή κολάρο & ώμοι (άντρες) ή full bikini (γυναίκες) ή άνω χείλος & θηλές (γυναίκες) ή γραμμή Κοιλιάς & άνω χείλος (γυναίκες) ή γραμμή κοιλιάς & θηλές (γυναίκες).
  - με το κουπόνι των 74€: κοιλιά ή στήθος (άντρες) ή γάμπες (άντρες) ή γλουτοί (άντρες) ή πλάτη (άντρες) ή full χέρια (γυναίκες) ή μέση (άντρες)  ή full πόδια (γυναικες) ή μέση (άντρες) ή μηροί (άντρες).
  - με το κουπόνι των 184€: full body (για γυναίκες).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 - 3 μέρες πριν στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10.00 - 20.00, Σάββατο 10.00 - 15.00.
Golden Clinic Κηφισιά

Κηφισίας 269
Κηφισιά - Αττική
2108080201 - 6988052317Golden Clinic Κηφισιά
Το Golden Clinic αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε γυναίκα που θέλει μια μεθοδική και αποτελεσματική προσέγγιση σε οτιδήποτε την απασχολεί και αφορά την εμφάνισή της. Οι παρεχόμενες στο χώρο θεραπείες προσαρμόζονται στις ανάγκες του προσώπου και του σώματός σας, για να απολαμβάνετε ακριβώς τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Αντιμετωπίστε τα σημάδια του χρόνου σε έναν φιλόξενο χώρο όπου η ομορφιά συναντά τη χαλάρωση και ηρεμία, που τόσο χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας.