Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 100€
από
έκπτωση
κέρδος

540€
81%
440€

Η προσφορά έληξε
5
Αγορές

Αποτρίχωση σε μπικίνι ή μασχάλες με Laser Alexandrite στο Κολωνάκι!

100€ για oριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα για γυναίκες με 6 συνεδρίες  Alexandrite Candela Gentle Lase®Plus σε μπικίνι ή μασχάλες από το δερματολογικο Ιατρείο "Ηuman Perfection" στο Κολωνάκι, αρχικής αξίας 540€
Έκπτωση 82%!!!!!
Τι αγοράζετε:
  • Άμεση απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία με το Alexandrite Candela Gentle LASE®Plus σε μπικίνι ή μασχάλες!
  • Το τελευταίας γενιάς Alexandrite laser αποτρίχωσης (αλεξανδρίτης) είναι και το αποτελεσματικότερο laser αποτρίχωσης. Το laser αυτό εκπέμπει μήκος κύματος στα 755 nm που απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας. Με τη laser αποτρίχωση, επιτυγχάνεται θερμική καταστροφή του θυλάκου της τρίχας (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί.
  • Οι εφαρμογές γίνονται με την επίβλεψη ιατρού-Δερματολόγου, που είναι κοντά σας μαζί με το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό για να καλύψουν κάθε σας ανάγκη!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2017 (καταληκτική ημερομηνία 1ης επίσκεψης).
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365.gr η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • Το Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει 6 συνεδρίες αποτρίχωσης Alexandrite Candela Gentle Lase®Plus σε μπικίνι ή μασχάλες.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που υπάρχουν στο κουπόνι σας.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 20.00
Human Perfection Κολωνάκι

Αναγνωστοπούλου 6
Κολωνάκι - Αττική
2103610672Human Perfection Κολωνάκι
Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του. Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.