Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 10€
από
έκπτωση
κέρδος

150€
93%
140€

Η προσφορά έληξε
18
Αγορές

Αδυνάτισμα έως 10 κιλά με 12 συνεδρίες μηχανημάτων και ΜΟΝΟ 10€!

Μόνο 10€ για σίγουρο αδυνάτισμα έως 10 κιλών με 12 συνεδρίες μηχανημάτων αδυνατίσματος και λιπογλυπτικής (4 Presso - 4 Liposauna - 4 ηλεκτροθεραπείες) , διάρκειας 30' η κάθε μία και Δώρο εξατομικεύμενα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής συνολικής διάρκειας 1 μήνα και 2 λιπομετρήσεις, για αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας από το Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής "Mediaspis" στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 150€
Έκπτωση 93%!!!!!!
Τι αγοράζετε:
 • Η ομάδα του Mediapsis συνδύασε την πιο σύγχρονη τεχνολογία με ενημερωμένες ιατρικές μεθόδους, σωστό πρόγραμμα διατροφής και πλήρη υποστήριξη, καθ’ όλη τη διάρκεια, από ειδικούς!
 • Με τον τρόπο αυτό σχεδίασε ένα πρόγραμμα για να χάσετε σίγουρα, οριστικά, εύκολα και με ασφάλεια τα περιττά κιλά που σας ταλαιπωρούν!
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - 4 Presso, διάρκειας 30' η κάθε μία
  - 4 Liposauna, διάρκειας 30' η κάθε μία
  - 4 ηλεκτροθεραπείες, διάρκειας 30' η κάθε μία
  - Δώρο εξατομικεύμενα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής συνολικής διάρκειας 1 μήνα
  - 2 λιπομετρήσεις
 • Ισχύει για γυναίκες και άνδρες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 15 Μαρτίου 2017.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • To Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: 10 συνεδρίες μηχανημάτων αδυνατίσματος και λιπογλυπτικής (4 Presso - 4 Liposauna - 4 ηλεκτροθεραπείες), διάρκειας 30' η κάθε μία και Δώρο εξατομικεύμενα εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής συνολικής διάρκειας 1 μήνα και 2 λιπομετρήσεις.
 • Η προσφορά ισχύει για γυναίκες και άνδρες.
 • Μπορείτε να αγορασετε 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους (1 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο 2105772100.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 1 μέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00-21:00 και Σαββατο 10:00 - 16:00 εκτός από τις αργίες.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.