Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9,5€
από
έκπτωση
κέρδος

60€
84%
50,5€

Η προσφορά έληξε
7
Αγορές

Τέλος σε περιττά κιλά με στοχευμένο πρόγραμμα άμεσων αποτελεσμάτων!

Απίστευτη προσφορά για να χάσετε τα περιττά κιλά των διακοπών, επιλέγοντας το πρόγραμμα εκγύμνασης και άμεσης καταπολέμησης τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με συνεδρίες Vacu Power και  καθώς και λιπομέτρηση στην έναρξη και στην λήξη του προγράμματος (2 συνολικά), στο κέντρο Eυεξίας ''Pilates Studio'' στις Αχαρνές - κερδίζοντας έκπτωση έως 93%!!!!!
- 9,5€ για δύο (2) συνεδρίες Vacu Power και  δύο (2) συνεδρίες Pilates, από 60€
- 10€ για δέκα (10) συνεδρίες στο υπερσύγχρονο θερμικό κρεβάτι μασάζ, από 150€
Τι αγοράζετε:
 • Ένα σύνθετο πρόγραμμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους... με τον πιο απλό, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο εκγύμνασης σε όλο το σώμα!!
 • Αποκτήστε γράμμωση, σύσφιξη, ισορροπία, ευεξία και εκπληκτική ορθοσωμία με Pilates (45' η κάθε συνεδρία) ,την επαναστατική μέθοδο γυμναστική όπου κάθε μυς συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους άλλους και όλοι μαζί δημιουργούν το γυμνασμένο σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!
 • Χάστε 8-10 πόντους από κοιλιά και γλουτούς με το βραβευμένο ως Νο1 μηχάνημα ενεργητικής γυμναστικής Vacu Power (30' η κάθε συνεδρία) που μπορεί να μοιάζει με ένα κλασσικό διάδρομο γυμναστικής αλλά το ειδικό κουβούκλιο που αγκαλιάζει το σώμα από τη μέση και κάτω εισχωρεί στις λιπαποθήκες, καίει το περιττό λίπος και ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα!
 • Εναλλακτικά, πείτε αντίο στους χρόνιους πόνους και την ενοχλητική όψη φλοιού πορτοκαλιού με το θερμικό κρεβάτι μασάζ τελευταίας τεχνολογίας!
 • Το Θερμικό Κρεβάτι είναι ένας αυτόματος θερμικός μασέρ που συνδυάζει μασάζ και πίεση με θερμότητα μέσω υπέρυθρων ακτινών (επίδραση moxibustion) με μοναδικά αποτελέσματα.
 • Προσφέρει αποθεραπεία σε αυχενικό σύνδρομο, σε σπονδυλικές κακώσεις και προβλήματα μέσης - ισχιαλγία!
 • Ανοίγει και αποφορτίζει τα ενεργειακά πεδία του οργανισμού και ανακουφίζει από πόνους!
 • Θεραπεύει την κυτταρίτιδα με ειδικές πέτρες από νεφρίτη, που ενεργοποιούν και αποσυμφορίζουν το λεμφικό σύστημα!
 • Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 30 Νοεμβρίου 2013. (καταληκτική ημερομηνία τελευταίας συνεδρίας).
 • To Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Pilates Studio.
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει: δύο (2) συνεδρίες Pilates και δύο (2) συνεδρίες Vacu Power ή δέκα (10) συνεδρίες στο θερμικό κρεβάτι μασάζ για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και ανακούφιση από χρόνιους πόνους.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι απο κάθε προσφορά για χρήση από τον ίδιο και έως ένα (1) με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα νωρίτερα για κλείσιμο ραντεβού στο 2102442781.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη,  Παρασκευή 10:00-22:30 και 17:00-21:00, Τρίτη, Πέμπτη 17:00 – 22:00.
Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio

Αβύδου 8
Αχαρναί - Αττική
2102442781Κέντρο Ευεξίας - Pilates Studio
Το Κέντρο Ευεξίας Pilates Studio και η υπεύθυνη Μαρία Κοσμίδη, σας παρουσίαζουν τις τρέχουσες δραστηριότητες για ενήμερωση και συμμετοχή σας.

To Vacu Power είναι ένα μηχάνημα που συνδυάζει την αερόβια άσκηση και την υποπίεση. Tο σώμα βρίσκεται από τη μέση και κάτω στο θάλαμο υποπίεσης όμως από τη μέση και πάνω τα χέρια, ο κορμός και το κεφάλι βρίσκονται σε κανονικό περιβάλλον. Επομένως, δεν αναπνέετε αέρα διαφορετικής πυκνότητας και περιεκτικότητας, όπως θα συνέβαινε εάν βρισκόσασταν σε διαφορετικές συνθήκες, κάνοντας έτσι πιο ξεκούραστη την άσκηση!

H μέθοδος Pilates, αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια, στην Aμερική, από τον Joseph H. Pilates, ο οποίος γνωρίζοντας σε βάθος την ανθρώπινη φυσιολογία, θέλησε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης. H βασική αρχή, και θεωρητικό υπόβαθρο της μεθόδου είναι ο έλεγχος και η σταθερότητα του κέντρου του σώματος – η κοιλιά, καθώς και το κέντρο βάρους του σώματος σας από το οποίο εξαρτάται η ισορροπία του.

Η Zumba είναι ένα νέο είδος που εμπεριέχει λάτιν ρυθμούς και άπλες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα απίθανο χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής που θα σας ανεβάσει την διάθεση. Με συνδυασμούς χορών όπως salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, chacha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς είναι σίγουρο ότι θα την αγαπήσετε!