Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 99€
από
έκπτωση
κέρδος

780€
87%
681€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

99€ για πακέτο συνεδριών κατά τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας, χαλάρωσης

99€ για να αποχαιρετήσετε τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση με πακέτο έξι (6) σύνθετων συνεδριών που περιλαμβάνουν 6 θεραπείες μεσολιπόλυσης και 6 θεραπείες πρεσοθεραπείας, με παράλληλη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων, από το πρότυπο κέντρο κοσμητικής ιατρικής και αισθητικής “QS Medical” στο Μαρούσι, αρχικής αξίας 780€
Έκπτωση 87%!
Τι αγοράζετε:
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία για ουσιαστικά 12 συνεδρίες άκρως αποτελεσματικές για απώλεια πόντων και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας!
 • Πρόκειται για  6 καινοτόμες συνεδρίες μεσολιπόλυσης (μη ενέσιμη μορφή μεσοθεραπείας με την μέθοδο της cryolipolissys) συνδυασμένες με 6 συνεδρίες πρεσοθεραπείας που πραγματοποιούνται με μηχάνημα λεμφικού μασάζ!
 • Η μη ενέσιμη μεσολιπόλυση (cryolipolissys) είναι μια πρωτοποριακή, ανώδυνη τεχνική που καταργεί τη χρήση βελόνας. Βασίζεται στη διείσδυση των ειδικών προϊόντων κοσμητικής δερματολογίας στον λιπώδη ιστό (για την διάσπαση των λιποκυττάρων) καθώς και στο κυρίως δέρμα (για την βαθειά ενυδάτωση και σύσφιξη του δέρματος ) και πραγματοποιείται με χρήση κεφαλής χαμηλής θερμοκρασίας!
 • Η δράση της μεσολιπόλυσης  γίνεται πολύ πιο αποτελεσματική με συνδυασμό πρεσοθεραπείας (λεμφικό μασάζ) και έχει θεαματικά άμεσα αποτελέσματα!
 • Η πρεσοθεραπεία πραγματοποιείται με το μηχάνημα λεμφικού μασάζ και βελτιώνει τον σχηματισμό του σώματός! Πρόκειται για επίτευγμα της τεχνολογίας, καθώς καταφέρνει να ανανεώσει όλες τις παλιές μεθόδους και τεχνικές για τη λεμφική ή φλεβική κυκλοφορία.
 • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από το άκρως καταρτισμένο προσωπικό του κέντρου με απόλυτη γνώση και εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στα QS Medical.
 • Το Deal περιλαμβάνει: ένα πακέτο καταπολέμησης τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και επιδερμικής χαλάρωσης με έξι (6) συνδυαστικές συνεδρίες μεσολιπόλυσης και πρεσοθεραπείας.
 • Το Deal ισχύει για γυναίκες και άντρες.
 • Η διάρκεια κάθε συνδυαστικής συνεδρίας διαρκεί περισσότερο από μια 1 ώρα (περίπου 30 λεπτά συνεδρία μεσολιπόλυσης και 30 λεπτά συνεδρία πρεσοθεραπείας).
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα προσφέρει με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (μέχρι 1 στον καθένα).
 • Απαιτείται επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν στο 2106100110.
 • Για αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 1 ημέρα πριν.
QS Medical
QS Medical

Λ. Κηφισίας 58
Μαρούσι - Αττική
210 6100110

Ιστοσελίδα


QS Medical
Η εξέλιξη της  ομορφιάς και της χαλάρωσης σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνή  Medical Spa,που συνδυάζουν την Πλαστική Χειρουργική, την Δερματολογία, την  Κοσμητική Ιατρική  και την Αισθητική ήρθε και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα  χώρο αισθητικής περιποίησης και αναζωογόνησης, με σύμμαχο την σύγχρονη τεχνολογία των Laserκαι όλων των νέων τεχνικών  που εφαρμόζονται από την σύγχρονη Κοσμητική Ιατρική .
Επιπλέον αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη  και επιστημονικά τεκμηριωμένη λύση στην γενική αισθητική αποκατάσταση ή βελτίωση καθώς συνδυάζεται επικουρικά η αισθητική Οφθαλμολογία και η αισθητική Οδοντιατρική.
 
Έτσι δημιουργήθηκε  μια ομάδα Ιατρών, ειδικοτήτων Πλαστικης Χειρουργικής, Δερματολογίας, Οφθαλμιατρικής , Οδοντιατρικής  καθώς και  Αισθητικών με σκοπό να καλύψει πλήρως  τις σύγχρονες ανάγκες των Αθηναίων για beauty αλλά και άμεση αποκατάσταση  αισθητικών ή άλλων προβλημάτων που σχετίζονται με το σώμα , το πρόσωπο, τα μάτια ,το χαμόγελο  και το τριχωτό της κεφαλής .
 
Τα ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα εξειδικευμένα προϊόντα, αλλά και το επιστημονικό προσωπικό του QSMedical προσφέρουν όλες τις μεθόδους πρόληψης και αποκατάστασης , με υπηρεσίες και διαδικασίες άκρως χαλαρωτικές, γρήγορες και σε απόλυτα προσιτές τιμές.
 
Το εξειδικευμένο προσωπικό και  οι ιατροί  του QSMedical είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και  σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές ώστε δημιουργηθεί το προσωπικό σας πρόγραμμα  απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις και τις επιδιώξεις σας.