Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 59€
από
έκπτωση
κέρδος

245€
76%
186€

Η προσφορά έληξε
24
Αγορές

Τεστ τροφικής δυσανεξίας σε 350 τροφές & 6 ακόμα υπηρεσίες με -76%!

59€ για ένα αυθεντικό τεστ ανάλυσης τροφικής δυσανεξίας σε πάνω από 350 τροφές μαζί με λιπομέτρηση, μέτρηση μεταβολισμού, υγρών σώματος, καταγραφή ιστορικού, εκτίμηση βασικού μεταβολισμού & εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής 7 ημερών από πτυχιούχο του “Διαιτολογικού Κέντρου Χαριστού Ιουλία και Συνεργάτες”, στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 245€
Έκπτωση 76%!
Τι αγοράζετε:
 • Την εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε ποιες τροφές ευθύνονται για το ότι δεν μπορείτε να χάσετε εύκολα βάρος ή πάσχετε διαρκώς από ημικρανίες!
 • Το  νέο τεστ τροφικής δυσανεξίας που εφαρμόζεται στο διαιτολογικό κέντρο της Χαριστού Ιουλίας, μαζί με τις υπόλοιπες πλούσιες υπηρεσίες του πακέτου θα σας βοηθήσουν τα μέγιστα και ανώδυνα στο να επιτύχετε τον στόχο της απώλειας κιλών!
 • Μέσω της επιδερμίδας και με τη βοήθεια ρεύματος χαμηλής συχνότητας, ελέγχεται πως αντιδρά το σώμα σε 350 διαφορετικά είδη ουσιών. Είναι ανώδυνη, και έχει άμεσα αποτελέσματα. Κάποιες τροφές εξαιρούνται από τη διατροφή και αντικαθίστανται από άλλες διατροφικά ισάξιες!
 • Η παχυσαρκία είναι άμεσα εξαρτώμενη από την πρόσληψη τροφών που δεν μεταβολίζονται σωστά από τον οργανισμό και κατά συνέπεια τον «μπλοκάρουν». Απέχοντας για ένα διάστημα από τις δυσανεκτικές τροφές που ο ίδιος ο οργανισμός σας απορρίπτει τα αποτελέσματα απώλειας βάρους είναι εντυπωσιακά και μόνιμα!
 • Για το ιδανικό αποτέλεσμα το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του κέντρου, αφού καταγράψει το ιστορικό σας, θα πραγματοποιήσει για εσάς μια λιπομέτρη, μια μέτρηση μεταβολισμού και θα προβεί σε εκτίμηση του βασικού μεταβολισμού σας καθώς και μια μέτρηση υγρών σώματος για να υπάρχει πλήρης εικόνα!
 • Επιπλέον θα λάβετε ειδικό πρόγραμμα διατροφής, αποκλειστικά προσαρμοσμένο για εσάς από πτυχιούχο διαιτολόγο, διάρκειας μιας εβδομάδας, ώστε να δείτε γρήγορα αποτελέσματα!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 19 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2011.
 • Το Deal δεν ισχύει για άτομα που έχουν βηματοδότη, εγκύους, και  άτομα με ανορεξία  
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του) στην επιχείρηση.
 • Το Deal δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.
 • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει: ένα (1) τεστ δυσανεξίας σε 350 τροφές, μία (1) λιπομέτρηση - μέτρηση μεταβολισμού-μέτρηση υγρών σώματος και ένα  (1) επταήμερο προσωπικό πρόγραμμα διατροφής.
 • Μέσος Χρόνος Επίσκεψης : 40 με 60  λεπτά
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα σε μορφή δώρου για φίλους ή συγγενείς (μέχρι 2 στον καθένα).
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 11:00 – 21:00
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με Διαιτολογικό κέντρο της Χαριστού Ιουλίας, τουλάχιστον 3 μέρες πριν από την ημέρα του επιθυμητού  ραντεβού στο 2310234077.
Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία & Συνεργάτες

Ίωνος Δραγούμη 24 (4ος όροφος)
Κέντρο - Θεσσαλονίκη
2310234077


Διαιτολογικό Κέντρο Χαριστού Ιουλία & Συνεργάτες
Στο εξειδικευμένο Κέντρο για την καταπολέμηση της παχυσαρκείας της Χαρίστου Ιουλίας & Συνεργατών, θα βρείτε την απαραίτητη και επαγγελματική βοήθεια που χρειάζεστε. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και πραγματοποιείστε το τεστ δυσανεξίας που εκτός από ένα απλό τεστ αποτελεί σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια κάθε ανθρώπου να χάσει βάρος!

Η τροφική δυσανεξία είναι η αντίδραση του οργανισμού σε κάποια τροφή. Συνήθως, εκδηλώνεται με προβλήματα στο έντερο και στην πέψη, πονοκέφαλους και ημικρανίες, αλλαγή στη διάθεση μας, μείωση του μεταβολισμού, δερματικές παθήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και σύνδρομο χρόνιας κόπωσης. Αλλεργικές καταστάσεις (αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα)

Το τεστ δυσανεξίας: μέσω της επιδερμίδας και με τη βοήθεια ρεύματος χαμηλής συχνότητας, ελέγχεται πως αντιδρά το σώμα σε 350 διαφορετικά είδη ουσιών. Είναι ανώδυνη, και έχει άμεσα αποτελέσματα. Κάποιες τροφές εξαιρούνται από τη διατροφή. Για να μην παρουσιάζεται έλλειψη απαραίτητων συστατικών για τον οργανισμό αντικαθίστανται από κάποιες άλλες διατροφικά ισάξιες.

Στο Διαιτολογικό Κέντρο μπορείτε να βρείτε:
-  Ειδικά Προγράμματα Διατροφής (Παχυσαρκία ενηλίκων, εφήβων, παιδιών, διατροφή για κυτταρίτιδα, αύξηση μυϊκής μάζας για αθλητές κ.α.)
-  Ειδικά Προγράμματα Διατροφής για παθολογικές καταστάσεις (Διαβήτη, Καρδιοπάθειες, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια κ.α.)
-  Έλεγχο Σωματομετρήσεων
-  Εξειδικευμένα Προγράμματα Διατροφής για αύξηση γονιμότητας, ενίσχυσης ανοσοποιητικού συστήματος , πολυκυστικών ωοθηκών, γλυκογονιασεων, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδες.