64
Αγορές

Συναυλία Ρεμπέτικο Unplugged με τον Γιώργο Νταλάρα στο Θέατρο Πέτρας!

Best Price! 10€ για είσοδο ενός ατόμου στην συναυλία ''Ρεμπέτικο Unplugged'' με τον Γιώργο Νταλάρα, ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 21.30 στο ''Θέατρο Πέτρας'' στην Πετρούπολη!
Τι αγοράζετε:
 • Μετά από μια μεγάλη και πολύ επιτυχημένη Ευρωπαϊκή περιοδεία με το Rembetiko “Unplugged” και σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης sold out συναυλίας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών τον Ιούλιο, ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει τη Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας στη Πετρούπολη τη παράσταση Ρεμπέτικο “Unplugged”, ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο.  Ένα είδος που ο Γιώργος Νταλάρας  έχει προσεγγίσει όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και γνώση.
 • Γνώστης βαθύς της παράδοσης αυτού του τραγουδιού ο ίδιος, έδωσε στο ρεμπέτικο μια καινούργια ώθηση, κάνοντας γνωστά τα διαχρονικά στοιχεία αυτού του τραγουδιού σε κοινό όλων των ηλικιών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τραγούδια του Βαμβακάρη και του Τσιτσάνη, αλλά και μεγάλων Σμυρνιών συνθετών όπως ο Βαγγέλης Παπάζογλου και άλλων συνθετών όπως ο Απόστολος Καλδάρας, ο Απόστολος Χατζηχρήστος, τραγούδια κοσμήματα της μουσικής μας.  Ο Γιώργος Νταλάρας στη σκηνή τραγουδιστής και μουσικός (κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά) με μια εξαιρετική ορχήστρα και δύο πολύ καλές τραγουδίστριες.  Την Ασπασία Στρατηγού συνεργάτη του τα τελευταία χρόνια και τη σχεδόν πρωτοεμφανιζόμενη Αθηνά Λαμπίρη, η οποία έχει εντρυφήσει στο ρεμπέτικο όχι μόνο ως ερμηνεύτρια, αλλά και ως μουσικός, ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια με έναν πολύ γοητευτικό δικό της τρόπο.  Μαζί τους τραγουδιστής μουσικός και ο Βασίλης Κορακάκης, γιος του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Βαγγέλη Κορακάκη.
 • Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Νταλάρας και οι ενορχηστρώσεις έγιναν σε συνεργασία με τον Γιώργο Παπαχριστούδη.
  - Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οχτώ εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.  Είναι οι: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρα), Ανδρέας Κατσιγιάννης (σαντούρι), Ντάσσο Κούρτη (ακορντεόν). Μπουζούκι παίζουν οι: Γιώργος Μάτσικας και Κωνσταντίνος Γεδίκης.  Μπουζούκι-τραγούδι: Βασίλης Κορακάκης.
  - Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία:  Παντελής Γιατζιτζόγλου, Αντώνης Ζαχόπουλος 
  - Σχεδιασμός φωτισμού-Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος  
 • Η αρχική τιμή στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας είναι 15€.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει για τις 2 Σεπτεμβρίου 2014 στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365. Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει αναλυτικά: είσοδο στην συναυλία ''Ρεμπέτικο Unplugged'' με τον Γιώργο Νταλάρα.
 • Ώρα έναρξης: 21:30
 • Σημαντικό: Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνεται να βρίσκεστε στο χώρο τουλάχιστον 40 λεπτά νωρίτερα για εξαργύρωση του κουπονιού σας.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Ρεμπέτικο Unplugged

Θέατρο Πέτρας
Πετρούπολη - Αττική
-Ρεμπέτικο Unplugged
Υστερα από μια ευρωπαϊκή περιοδεία με αγαπημένα ρεμπέτικα παιγμένα unplugged ο Γιώργος Νταλάραςφέρνει το «Ρεμπέτικο unplugged» στις 4 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Νταλάρας ασχολείται με το ρεμπέτικο τραγούδι τόσο σε συναυλίες όσο και στην δισκογραφική του πορεία. Τραγούδια του Μάρκου Βαμβακάρη και του Βασίλη Τσιτσάνη, αλλά και μεγάλων Σμυρνιών συνθετών, όπως ο Βαγγέλης Παπάζογλου ή συνθετών, όπως ο Απόστολος Καλδάρας, ο Απόστολος Χατζηχρήστος, αποτελούν μέρος της ελληνικής λαϊκής μουσικής παράδοσης.