Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 45€
από
έκπτωση
κέρδος

540€
92%
495€

Η προσφορά έληξε
46
Αγορές

Σίγουρη απώλεια βάρους με μόλις 3,75€ ανά επίσκεψη!

45€ για ένα πλήρες πρόγραμμα 12 επισκέψεων (!!) σε έμπειρο διατροφολόγο που περιλαμβάνουν εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα και λεπτομερείς αναλύσεις σώματος με το υπερσύγχρονο inbody 170, στο κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος “Lipogen” στη Ν. Σμύρνη, αρχικής αξίας 540€
Έκπτωση 92%!!
Τι αγοράζετε:
 • Μια απίστευτα συμφέρουσα ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά!
 • Το 3μηνο ουσιαστικά πρόγραμμα αφορά επισκέψεις σε έμπειρο διατροφολόγο (Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο) ο οποίος θα συμβουλευτεί το ιστορικό σας και με βάση τις αναλύσεις από το υπερσύγχρονο μηχάνημα inbody170 θα σας καθοδηγήσει για σίγουρη απώλεια βάρους!
 • Δυνατότητα απώλειας έως και 15 κιλών με το συγκεκριμένο πρόγραμμα!
 • Το inbody 170 παρέχει γραπτώς όλες τια αναγκαίες αναλύσεις και τα διαγνωστικά τεστ για μια ολική εικόνα ενός σωματότυπου!
 • Παρέχει αποτελέσματα για Σωματική Σύνθεση, Διάγνωση Παχυσαρκίας, Τμηματική Ανάλυση Άλιπου Ιστού, Τμηματική Ανάλυση Λιπώδους Ιστού, Έλεγχο Μυών – Λίπους, Σκορ Fitness, Ιστορικό Σωματικής Σύνθεσης, Εμπέδηση!
 • Περισσότερες πληροφορίες για το inbody 170 μπορείτε να βρείτε εδώ
 • Την εκπληκτική ευκαιρία παρέχει το κέντρο Lipogen Νέας Σμύρνης που γιορτάζει πλέον τα 15 χρόνια λειτουργίας του με παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Aπριλίου 2012 (ημερομηνία που πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρία)
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 2 κουπόνια για χρήση από τον ίδιο (πρόγραμμα 6 μηνών) και απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς (έως 2 στον καθένα).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Lipogen Νέας Σμύρνης.
 • Το Deal περιλαμβάνει 12 επισκέψεις σε ιατρό διατροφολόγο για σύνταξη εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής μαζί με συνεχείς αναλύσεις και διαγνωστικά τεστ με το inbody 170.
 • Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία πριν στο 2109312840
 • Το Κέντρο Lipogen συνιστά την εβδομαδιαία παρακολούθηση των συνεδριών για αποτελεσματικότερη απώλεια βάρους.
Lipogen Νέα Σμύρνη

Ομήρου 41-43
Νέα Σμύρνη - Αττική
2109312840


Ιστοσελίδα


Lipogen Νέα Σμύρνη
Τα LipoGen Νέας Σμύρνης βρίσκονται στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς από το 1996 και με την μακρόχρονη εμπειρία τους σας δίνουν τις λύσεις που εσείς θα επιθυμούσατε για το πρόσωπο και το σώμα σας. Με πνεύμα σεβασμού προς το κάθε ξεχωριστό άτομο οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του ανταποκρίνονται τόσο στις καθημερινές σας ανάγκες όσο και στις ιδιαίτερες περιστάσεις σας.

Σε έναν ζεστό και φιλόξενο ιδιόκτητο πολυχώρο ομορφιάς έκτασης 400τμ. απολαμβάνετε υπηρεσίες Μασάζ και Laser Αποτρίχωσης, ενώ στο roof garden όπου δημιουργείται καθημερινά μια ευχάριστη παρέα προσφέρονται οι υπηρεσίες Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Κομμωτηρίου.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται στο LIPOGEN είναι τελευταίας γενιάς με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και πιστοποίηση FDA και CE. Στο LIPOGEN Νέας Σμύρνης μπορείτε να φτάσετε εύκολα και γρήγορα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (Στάση τραμ Αγία Φωτεινή - κέντρο Ν.Σμύρνης, στάση μετρό Ν. Κόσμος, οποιοδήποτε λεωφορείο για πλατεία Ν. Σμύρνης).