Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 135€
από
έκπτωση
κέρδος

890€
85%
755€

Η προσφορά έληξε
89
Αγορές

135€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο 19 συνολικά υπηρεσιών καταπολέμησης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας

135€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο 19 συνολικά (!) υπηρεσιών καταπολέμησης τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας, που περιλαμβάνει 4 συνεδρίες με το πρότυπο ιατρικό μηχάνημα LPG Endermologie, 6 συνεδρίες πρεσοθεραπείας (Linfo-Press) με συνδυασμό 6 θαλασσοθεραπειών, 1 μέτρηση μεταβολικού αποτυπώματος & 2 συνεδρίες διατροφικής υποστήριξης, στα δημοφιλή Quick Spa Αμαρουσίου και κέντρου Αθηνών, αρχικής αξίας 890€.
Έκπτωση 85%!!
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να χάσετε πόντους, κιλά και κυτταρίτιδα και να αφεθείτε όπως θα… θέλατε στο προσεχές καλοκαίρι!
 • Οι συνεδρίες με τα μηχανήματα LPG Endermologie και Linfo Press, αφορούν όλες τις περιοχές του σώματος και είναι διάρκειας περίπου 20 και 30 λεπτών αντίστοιχα!
 • Το πρότυπο ιατρικό μηχάνημα LPG Endermologie ενεργοποιεί την διαδικασία λιπόλυσης, προσφέροντα μετρήσιμα και θεαματικά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας & του τοπικού πάχους αλλά και σύσφιξη της επιδερμίδας!
 • Η μέτρηση μεταβολικού αποτυπώματος γίνεται με το εξειδικευμένο μηχάνημα Fitmate από επαγγελματία διατροφολόγο!
 • Οι θαλασσοθεραπείες επιτυγχάνουν αύξηση του μεταβολισμού των κυττάρων με αποτέλεσμα την αύξηση των καύσεων του οργανισμού!
 • Γίνονται συνδυαζόμενες με το μηχάνημα Linfo Press που χάρη στο λεμφικό μασάζ που κάνει στο σώμα, εντείνει στο να υπάρξουν άμεσα ορατά αποτελέσματα!
 • Κατά την αγορά του κουπονιού σας θα πρέπει να επιλέξετε το Quick Spa που σας εξυπηρετεί, μεταξύ Αμαρουσίου και κέντρου Αθηνών!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει από 28 Μαρτίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η απαραίτητη φόρμα για τις συνεδρίες στο μηχάνημα LPG και παρέχεται στο κατάστημα με επιπλέον κόστος 17 ευρώ.
 • Το Deal δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές των Quick Spa.
 • To Deal περιλαμβάνει ακριβώς:

  - Μια (1) μέτρηση μεταβολικού αποτυπώματος με το μηχάνημα fitmate,
  - Τέσσερις (4) συνεδρίες με το πρότυπο ιατρικό μηχάνημα LPG Endermologie,
  - Έξι (6) συνεδρίες Πρεσοθεραπείας (Linfo Press) συνδυαζόμενες με έξι (6) Θαλασσοθεραπείες,
  - Δύο (2) συνεδρίες με διατροφολόγο και σύνταξη προγραμμάτων διατροφής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου (κάθε άτομο ξεχωριστά μπορεί να κάνει χρήση 1 κουπονιού).
 • Μετά την έναρξη των συνεδριών ΔΕΝ μπορεί να γίνει αλλαγή του κέντρου στο οποίο θα απολαύσετε το πακέτο υπηρεσιών!
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα 2106100110 (Μαρούσι) – 2103255545 (Αθήνα).
Quick Spa
Quick Spa

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Κηφισίας 58
Μαρούσι - Αττική
2106100110

www.quickspa.gr

Quick Spa
Τα Quick Spa αποτελούν σύγχρονους χώρος αισθητικής περιποίησης και αναζωογόνησης, που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν τα τελευταία χρόνια από την οικογένεια φαρμακοποιών Καρδιακίδου-Κούνουπα, στην καρδιά της Αθήνας κοντά στο δημαρχείο της πόλης και στα Β. Προάστια στο Μαρούσι.

Στο πλαίσιο της εξέλιξής, των νέων επιστημονικών επιταγών και πάντα σύμφωνα με τα διεθνή standard των Spa, ήδη λειτουργούμε κάτω από ιατρικά πρωτόκολλα και συνεργάτες ιατρούς, ενώ εντός του μήνα θα μετατραπούμε σε Medical Spa όπου με σύμμαχο την Κοσμητική Ιατρική, την Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική και επικουρικά την Αισθητική διαμορφώνουμε ένα νέο μοντέλο και στην Ελλάδα με στόχο την υγιεινή της επιδερμίδας, την ομορφιά και την ψυχική ανάταση.

Στο χώρο μας λοιπόν εφαρμόζονται όλα τα σύγχρονα ιατρικά πρωτόκολλα και οι τεχνικές θεραπειών, με τα πιο εξελιγμένα συστήματα ιατρικών Laser ή άλλων συστημάτων για την αποκατάσταση ή βελτιστοποίηση προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία της επιδερμίδας, του σώματος, του προσώπου και του τριχωτού της κεφαλής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των Quick Spa και οι ιατροί του είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να σας παρέχει τις κατάλληλες συμβουλές για να δημιουργήσει το προσωπικό σας πρόγραμμα, απόλυτα εναρμονισμένο με εσάς και τις επιδιώξεις σας.