Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 8€
από
έκπτωση
κέρδος

12€
33%
4€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Είσοδος ενός ατόμου στην 5η εποχή με τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη!

Μία δυνατή αποκλειστικότητα του Deals365.gr!
8€ για είσοδο ενός ατόμου στο Coronet Live, για να δείτε από κοντά την «5η Εποχή», στην οποία θα σας ταξιδέψει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, για 3 ολόκληρες ώρες, αρχικής αξίας 12€
Έκπτωση 33%
Τι αγοράζετε:
 • Τo Coronet μετά την 10ετή θεατρική του επιτυχία με τον Caveman επανέρχεται στην πρώην μουσικοθεατρική θέση του με live εμφανίσεις νέων και καταξιωμένων ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών!
 • Στο πολιτισμικό πρόγραμμα του Coronet συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως oι  Irish Passion από την Ιρλανδία, η Daksha Sheth από την Ινδία,  οι DOAD από το Ρατζαστάν, η Noche Flamenca από την Ισπανία, ο Ross Daly, η Νένα Βενετσάνου, η Μαρίζα Κοχ, η Σωτηρία  Λεονάρδου και πολλοί άλλοι! 
 • Το Coronet Live παρουσιάζει την «5η Εποχή», όπου θα μας ταξιδέψει ο ταλαντούχος τραγουδιστής και ηθοποιός Δημήτρης Αϊβαλιώτης, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου!
 • Με την αισθαντική του φωνή ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης ρίχνει γέφυρες ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό μέσα από αγαπημένα τραγούδια του σήμερα και του χθες, αλλά και διασκευές σε ρυθμούς jazz και swing. Ένα μουσικό ταξίδι που κάνει στάση στη «Μαρκίζα», ακολουθεί πιο σύγχρονους δρόμους μέσα από «Το δίκιο μου» και το «Όνειρο ήτανε» και απογειώνεται με σταθερές λαϊκές αξίες, όπως το «Μακριά μου να φύγεις»
 • Λόγια και μουσικές του Μικρούτσικου, του Καραμουρατίδη, του Ελευθερίου, της Βιτάλη, του Ιωάννου, του Κραουνάκη, του Ξυδάκη και άλλων καταξιωμένων δημιουργών παντρεύονται αρμονικά με τα νέα τραγούδια του Δημήτρη Αϊβαλιώτη σε ένα πρόγραμμα που θα μας συγκινήσει και θα μας διασκεδάσει!
 • Με τον σημαντικό συνθέτη Χρίστο Θεοδώρου να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και τις ενορχηστρώσεις του ξεχωριστού αυτού live και συνοδοιπόρους την 6μελή του μπάντα, ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης, μας συστήνει τη δική του μουσική «5η Εποχή», στο εναρκτήριο πρόγραμμα του CORONET LIVE!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει αποκλειστικά για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016, στις 22.30.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Το Deal ισχύει για ένα ατόμο και αφορά είσοδο στην «5η Εποχή», με τον Δημήτρη Αϊβαλιώτη, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 2107012123 και 2107012511, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν.
 • Απαραίτητη η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού στο ταμείο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Coronet

Φρύνης 11 και Υμηττού
Παγκράτι - Αττική
2107012123 - 2107012511


Ιστοσελίδα


Coronet
To Coronet μετά την 10ετή θεατρική του επιτυχία με τον Caveman επανέρχεται στην πρώην μουσικοθεατρική θέση του με live εμφανίσεις νέων και καταξιωμένων ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών. Στο πολιτισμικό πρόγραμμα του Coronet συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως oι Irish Passion από την Ιρλανδία, η Daksha Sheth από την Ινδία, οι DOAD από το Ρατζαστάν, η Noche Flamenca από την Ισπανία, ο Ross Daly, η Νένα Βενετσάνου, η Μαρίζα Κοχ , η Σωτηρία Λεονάρδου και πολλοί άλλοι. Έτσι, το CORONET LIVE έχει προγραμματίσει για την περίοδο 2016-2017 πολλές μουσικές εκπλήξεις, που σύντομα θα ανακοινωθούν.