Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 110€
από
έκπτωση
κέρδος

2500€
96%
2390€

Η προσφορά έληξε
52
Αγορές

110€ για σίγουρο αδυνάτισμα άνω των 30 κιλών

110€ για σίγουρο αδυνάτισμα άνω των 30 κιλών με πλήρες 6μηνο ιατρικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 30 (!!) συνεδρίες σε μηχανήματα αδυνατίσματος, εξατομικευμένα διατροφικά προγράμματα, 10 λιπομετρήσεις, 25 ιατρικές επισκέψεις, κλινικό τεστ δυσανεξίας και ιατρικό σεμινάριο για να μην επανέλθουν ποτέ ξανά τα κιλά, στο πρότυπο κέντρο “Mediaspis” στο Περιστέρι, αρχικής αξίας 2500€
Έκπτωση 96%!!! 
 
Τι αγοράζετε:
 • Απίστευτη ευκαιρία να δείτε μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας και να προλάβετε να χαρείτε όπως ονειρεύεστε το καλοκαίρι!
 • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Α’  Φάση: 10 συνεδρίες LipospaJetSpa για άμεση απώλεια πόντων και κιλών!
  Β’ Φάση: 10 συνεδρίες Presso Therapies για σμίλευση του σώματος
  Γ’ Φάση: 10 συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων RF ή Υπέρηχων ή Ηλεκτροθεραπειών  ανάλογα με το ατομικό πρόβλημα του καθενός για εξάλειψη τοπικών προβλημάτων!
 • Παράλληλα διεξάγονται:
  - 10 λιπομετρήσεις
  - 25 ιατρικές επισκέψεις για αξιολόγηση πορείας και αντιμετώπιση τυχών ιατρικών προβλημάτων!
  - Εξαμηνιαίο διατροφικό πρόγραμμα σε εβδομαδιαία βάση από ιατρό διατροφολόγο για απώλεια βάρους με εύκολο και άκρως αποτελεσματικό τρόπο (χωρίς αίσθηση πείνας ή εξασθένισης οργανισμού)!
  - Κλινικό τεστ δυσανεξίας που ανιχνεύει τους διατροφολογικούς παράγοντες που σας παχαίνουν!
  - Ένα ιατρικό σεμινάριο που θα μάθετε τα μυστικά του αδυνατίσματος καθώς και τους τρόπους για να μην ξαναπάρετε βάρος!
 • Ο συνδυασμός των ιατρικών διατροφικών προγραμμάτων με συνεδρίες σε επαγγελματικά μηχανήματα απώλειας βάρους και καταπολέμησης τοπικού πάχους, επιφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!
 • Ακολουθώντας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπάρχει δυνατότητα απώλειας βάρους έως 30 κιλά!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Η πρώτη συνεδρία του Deal απαιτείται να γίνει μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (Οι συνεδρίες θα συνεχίσουν κανονικά μέχρι να ολοκληρωθεί το 6μηνιαίο πρόγραμμα).
 • Το εξαμηνιαίο πρόγραμμα ξεκινά από την πρώτη επίσκεψη.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του) στο Mediaspis.
 • Το Deal περιλαμβάνει: διατροφικό πρόγραμμα 6 μηνών με 30 συνεδρίες σε ιατρικά μηχανήματα αδυνατίσματος, 10 λιπομετρήσεις, 25 ιατρικές επισκέψεις σε ειδικό ιατρό διατροφολόγο (για τεχνικές χαλάρωσης, ψυχολογική υποστήριξη κ.α.), κλινικό τεστ δυσανεξίας και ιατρικό σεμινάριο.
 • Οι 30 συνεδρίες μαθημάτων περιλαμβάνουν: α) 10 συνεδρίες Lipospa β) 10 συνεδρίες Presso Therapies και 10 συνεδρίες ραδιοσυχνοτήτων RF ή υπερήχων ανάλογα με το ατομικό πρόβλημα του καθενός.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστα για να τα προσφέρει με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στα 2105772100 και 2105772102.
 • Για ακύρωση-αλλαγή ραντεβού απαιτείται επικοινωνία τουλάχιστον 24 ώρες πριν.
Mediaspis

Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 16
Περιστέρι - Αττική
2105772100 - 2105772102


Ιστοσελίδα


Mediaspis
Το Mediaspis είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.

Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.

Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.

Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.