Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 105€
από
έκπτωση
κέρδος

210€
50%
105€

Η προσφορά έληξε
137
Αγορές

105€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών V-KOOL Signature Series σε όλα τα τζάμια (πλην παρμπρίζ) του αυτοκινήτου σας

105€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών V-KOOL Signature Series σε όλα τα τζάμια (πλην παρμπρίζ) του αυτοκινήτου σας με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις και εγγύηση εφ' όρου ζωής, από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της παγκοσμίου φήμης V-KOOL στην Ελλάδα, την "ΙQue / V-KOOL Athens" με έδρα στην Γλυφάδα, αρχικής αξίας 210€.
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψετε με αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας , ποιότητας και απόδοσης όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου σας (εκτός παρμπρίζ) και να απολαύσετε σαφώς πιο… δροσερά το φετινό καλοκαίρι!
 • Υπάρχει δυνατότητα να επιλέξετε την απόχρωση των αντηλιακών μεμβρανών που επιθυμείτε, ανάμεσα σε 3 επιλογές, κατόπιν και των εξαιρετικών τεστ απόδοσης που θα σας παρουσιάσει κατά την επίσκεψή σας η εταιρία!
 • Αυξήστε την απόδοση του κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας, διατηρώντας απόλυτη ορατότητα και φυσικά μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου!!
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε-εξαργυρώσετε το κουπόνι σας ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας 210 ευρώ, για αγορά οποιουδήποτε άλλου προϊόντος της V-KOOL Athens!
 • Σημειώστε, ότι περισσότερα από 20.000.000 αυτοκίνητα έχουν ενσωματώσει την τεχνολογία της V-KOOL και IQue παγκοσμίως!.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 16 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών Signature Series σε Ι.Χ. ανεξαρτήτως μεγέθους (έως 5 θυρών), με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις και με εγγύηση εφ' όρου ζωής.
 • Το κουπόνι του Deal μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εκπτωτικό κουπόνι αξίας 210 ευρώ για οποιοδήποτε άλλο προϊόν της V-KOOL, με την όποια χρηματική διαφορά προκύπτει να καταβάλλεται στην επιχείρηση.
 • Για τους κατόχους των κουπονιών του Deal ισχύει έκπτωση 25% για όλες τις υπηρεσίες φροντίδας του αυτοκινήτου σας (εσωτερικό-εξωτερικό πλύσιμο, γυάλισμα, κέρωμα, βιολογικός καθαρισμός κ.α.) στην Koolskinz / AutoMagic που εδρεύει ακριβώς δίπλα στην V-KOOL Athens.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ορισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2109637730.
ΙQue / V-KOOL Athens

Μεσσήνης 6
Γλυφάδα - Αττική
2109637730

Ιστοσελίδα


ΙQue / V-KOOL Athens
Με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές για ενεργειακές λύσεις και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος, η IQue/V-KOOL επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα, με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο IQue/V-KOOL Athens να εδρεύει στην Γλυφάδα.

Όταν πρόκειται για απόλυτη αποτελεσματικότητα στη μείωση της θερμότητας που προέρχεται από τον ήλιο στους χώρους του αυτοκινήτου ή του κτιρίου σας (καταστήματος ή κατοικίας), δεν υπάρχει τίποτα εφάμιλλο η ανώτερο των επιστρώσεων V-KOOL και ΙQue. Ως μια από τις κορυφαίες παρόχους αντηλιακών μεμβρανών και ενεργειακών λύσεων, η V-KOOL ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτουμε τις μόνες μεμβράνες με ασυναγώνιστη απόδοση και πρωτοφανή αποδοχή παγκοσμίως. Για αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι περισσότερα από 20 εκατομμύρια αυτοκίνητα και 6 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα σε κτίρια έχουν στηριχτεί στην τεχνολογία V-KOOL για να κρατούν δροσερότερους τους εσωτερικούς τους χώρους από το 1996!