Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 28€
από
έκπτωση
κέρδος

95€
73%
67€

Η προσφορά έληξε
95
Αγορές

28€ για έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου & εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι

28€ για έναν ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου & εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, με δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας, καθώς και παροχή αυτοκινήτου εξυπηρέτησης, από τη γνωστή εταιρεία "Car Spa", αρχικής αξίας 95€.
Έκπτωση 73%
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να κάνετε ένα βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητό σας, με μια ολοκληρωμένη σειρά εργασιών και ένα αποτέλεσμα που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να μοιάζει καινούριο!
 • Απαλλαχτείτε από κάθε είδους μικρόβια και δυσοσμίες που υπάρχουν στο αυτοκίνητο σας και ζήστε την ικανοποίηση του απόλυτα καθαρού και όμορφα αρωματισμένου αυτοκινήτου σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 18 Απριλίου 2011 μέχρι 31 Ιουλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει:

  Ένα (1) ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση ενός (1) Ι.Χ. αυτοκινήτου (αναλυτικότερα): Καθαρισμός και απολύμανση καθισμάτων, μοκετών, ουρανού, αεραγωγών του αυτοκινήτου χωρίς την χρήση φαρμάκων. Πλύσιμο ουρανού αυτοκινήτου, με ενεργό αφρό - αποφυγή στο κρέμασμα του ουρανού. Συντήρηση και ενυδάτωση πλαστικών και ελαστικών τμημάτων. Καθαρισμός πορτμπαγκάζ. Γυάλισμα ταμπλό και πλαστικών επιφανειών. Αρωματισμός καμπίνας αυτοκινήτου. Ολοκληρωμένος καθαρισμός και απολύμανση, µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωμιάς και μικροβίων στον ουρανό, στο σαλόνι, στις µοκέτες & σε όλες τις υφασμάτινες, δερμάτινες ή πλαστικές επιφάνειες.
 • Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει παραλαβή του αυτοκινήτου σας από το χώρο σας, από εκπρόσωπο της εταιρίας Car Spa και παράδοση στο χώρο σας, μετά την ολοκλήρωση του βιολογικού καθαρισμού. Το Car Spa σας παρέχει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για όση ώρα παραμένει το δικό σας αυτοκίνητο για καθαρισμό.
 • Περιοχές εξυπηρέτησης για την περίπτωση παραλαβής του αυτοκινήτου από το χώρο σας, είναι όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης - Τριανδρίας και οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Καλαμαριάς, Κορδελιού – Ευόσμου, Νεάπολης – Συκεών – Αγ.Παύλου – Πεύκων, Παύλου Μελά – Σταυρούπολη – Πολίχνη – Ευκαρπία, Πυλαίας – Χορτιάτης - Πανόραμα) και οι Δήμοι Θέρμης και Ωραιοκάστρου.
 • Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού δύο ημέρες προ της επιθυμητής ημέρας και ώρας επίσκεψης στο χώρο στα τηλέφωνα 2310683918 ή 6970424515.
 • Ώρες λειτουργίας του πλυντηρίου Δευτέρα με Σάββατο 09:00-21:00.
Car Spa

Κόμβος Ευκαρπίας (έναντι Τιτάν)
Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
6970424515Car Spa
H Car Spa διαθέτει ένα εξειδικευμένο team δέκα ατόμων και υπερσύγχρονα μηχανήματα πλυντηρίου αυτοκινήτων για να εξασφαλίσει σε εσάς όλα αυτά που σας υπόσχεται. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την άψογη καθαριότητα και απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας για να μπορείτε να χαρείτε κάθε ώρα που περνάτε σ' αυτό, απαλλαγμένοι από μικρόβια και δυσοσμίες.

Η Car Spa χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, χωρίς χρήση χημικών ουσιών με σκοπό την απόλυτη προστασία του αυτοκινήτου σας.