Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 25€
από
έκπτωση
κέρδος

110€
77%
85€

Η προσφορά έληξε
12
Αγορές

25€ για ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού για το αυτοκίνητό σας

25€ για ολοκληρωμένη ανανέωση του αυτοκινήτου σας, με ένα πακέτο εργασιών που περιλαμβάνει απόσμωση & απολύμανση εσωτερικού χώρου, καθαρισμό air-condition, εξόντωση ακάρεων και μικροβίων, πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα-έξω με ενεργό αφρό και σαπούνι με κερί και επιπλέον κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ, από to “Car Wash Ροζάκης” στις Αχαρναί, αρχικής αξίας 110€
Έκπτωση 77%
Τι αγοράζετε:
 • Την ευκαιρία να χαρίσετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαριότητας στο αυτοκίνητό σας φροντίζοντας εσάς και τους συνεπιβάτες σας!
 • Εξασφαλίστε για το αυτοκίνητό σας εντυπωσιακά αποτελέσματα και απολύμανση που πέρα από αισθητικό κέρδος θα προσφέρει άψογες συνθήκες υγιεινής!
 • Οι αναλυτικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:
  - απόσμωση & απολύμανση εσωτερικού χώρου
  - καθαρισμός air-condition
  - εξόντωση ακάρεων και μικροβίων
  - πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα -έξω με ενεργό αφρό και σαπούνι με κερί, για προστασία του χρώματος
  - κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ, με γερμανικό προϊόν νανοτεχνολογίας, που δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύετε με 140 km χωρίς τη χρήση υαλοκαθαριστήρων χαρίζοντάς σας ένα ξεκούραστο ταξίδι.
 • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες, είναι από τα κορυφαία της αγοράς, και μη βλαβερά για τον άνθρωπο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για όλους τους τύπους και μεγέθη αυτοκινήτων & περιλαμβάνει: απόσμωση & απολύμανση εσωτερικού χώρου, καθαρισμό air-condition, εξόντωση ακάρεων και μικροβίων, πλύσιμο αυτοκινήτου μέσα-έξω με ενεργό αφρό και σαπούνι με κερί και επιπλέον κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στα 2102462179 ή 6947433803.
 • Συνολική διάρκεια εργασίας: 2 ώρες
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-19:00.
Car Wash Ροζάκης

Αγίου Γεωργίου 94 & Αριστοτέλους 82
Αχαρναί - Αττική
2102462179 - 6947433803Car Wash Ροζάκης
Το Car Wash Pοζάκης ήρθε στο χώρο του πλυντηρίου με σκοπό να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες των οδηγών οι οποίοι αναζητούσαν να βρουν την καλύτερη λύση για την περιποίηση του αυτοκινήτου τους, δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού και της περιποίησης του αυτοκινήτου από το 2000 και συνεχίζει να εξελίσσετε δυναμικά στο χώρο αυτό προσφέροντας στο συνεχώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο του περισσότερες δυνατότητες επιλογών σχετικά με την φροντίδα του οχήματος τους καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες, είναι από τα κορυφαία της αγοράς, και μη βλαβερά για τον άνθρωπο.

Στόχος είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επισκεφτείτε το Car Wash Pοζάκης , για μια απλή εκτίμηση του αυτοκινήτου σας, για να δείτε όλες τις εργασίες και τι περιλαμβάνουν.