Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 37€
Έκπτωση: 51%
Κέρδος: 38€
9,9€
από
έκπτωση
κέρδος

20€
51%
10,1€

Η προσφορά έληξε
8
Αγορές

9,9€ για ένα πλατοκάθισμα πετσετέ για το αυτοκίνητό σας

Προστασία & τέλεια εφαρμογή στο μέγιστο για το αυτοκίνητο σας, αγοράζοντας ένα ή δύο πλατοκαθίσματα πετσετέ, σε ποικιλία χρωμάτων, χωρίς να επηρεάζουν την αισθητική του σαλονιού, από τους ειδικούς στην κατασκευή αξεσουάρ αυτοκινήτου Coverville, κερδίζοντας έκπτωση έως 55%
- 9,9€ για ένα τεμάχιο,  από 20€
-18€ για δύο τεμάχια, από 40€
Τι αγοράζετε:
 • Προστατεύστε και διακοσμήστε το αυτοκίνητό σας με πλατοκαθίσματα σε διάφορα σχέδια, αποχρώσεις & διαστάσεις, επιλέξτε εκείνα που ταιριάζουν στο δικό σας!
 • Γιατί να τοποθετήσετε καλύμματα στα καθίσματα του αυτοκινήτου σας:
  - Για να τα προστατέψετε, να ζωντανέψετε τον εσωτερικό διάκοσμο τους, να αποφύγετε ‘ατυχήματα’ από τους μικρούς μας φίλους που δεν μπορούν να περιοριστούν εύκολα σε ένα τόσο μικρό χώρο, ή την προστασία από τα συμπαθητικά κατοικίδια που έχουν την τάση να γρατζουνάνε, να δαγκώνουν & να αφήνουν τρίχες που πολύ δύσκολα αφαιρούνται από μια ταπετσαρία.
  - Να αποφύγετε το μεγάλο κόστος του συχνού βιολογικού καθαρισμού ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κοστίζει σχεδόν όσο ένα πλήρες σετ καλυμμάτων!
  - Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το σαλόνι του αυτοκινήτου μας επιβαρύνεται από πολλούς παράγοντες τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτους λεκέδες και στίγματα στα καθίσματα των αυτοκινήτων...
 • Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα και είναι ιδανικά για το καλοκαίρι!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία παραγγελίας του προϊόντος).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: 1 πλατοκάθισμα για κάθε τύπο αυτοκινήτου μαζί με τοποθέτηση ή 2 πλατοκαθίσματα για κάθε τύπο αυτοκινήτου μαζί με τοποθέτηση.
 • Τα πλατοκαθίσματα είναι πετσετέ, σε διάφορους χρωματισμούς, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
 • Υπάρχει δυνατότητα ειδικής κατασκευής πλατοκαθίσματος κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία! 
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική παραγγελία 3 ημέρες νωρίτερα στο 2105066403 παρέχοντας τα στοιχεία του κουπονιού σας και το πώς επιθυμείτε να παραλάβετε το προϊόν που αγοράσατε.
 • Παραλαμβάνετε είτε απευθείας από το κατάστημα Coverville στο Ίλιον, είτε μέσω αποστολής με μικρή επιπλέον επιβάρυνση (συνεννοείστε απευθείας με την εταιρεία για το κόστος).
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 09.00 - 21.00 και Σάββατο 09.00 - 18.00.
CoverVille
CoverVille

Αγίου Νικολάου 143
Ίλιον - Αττική
2105066403


Ιστοσελίδα


CoverVille
Η βιοτεχνία CoverVille από το 1993 στη κατασκευή καλυμμάτων, πλατοκαθισμάτων, ημικαλυμμάτων, μοκέτας καθώς και κουκούλας αυτοκίνητου, προσφέρει σύγχρονες προτάσεις στις ανάγκες του αυτοκινητιστή. Τα πατρόν μας φέρουν απόλυτη εφαρμογή στο σαλόνι, στο πάτωμα και στο εξωτερικό αμάξωμα του αυτοκινήτου. Στα σημεία των αερόσακων γίνεται ειδική κατασκευή και τοποθετείται ειδικό ύφασμα έτσι ώστε να μην εμποδίζεται η σωστή λειτουργία τους. Η μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Οι κουκούλες κατασκευάζονται από πανί 100% αδιάβροχο. Δεν υπάρχουν ραφές, γίνεται θερμοκόλληση, έτσι ώστε να μην διαπερνά υγρασία και νερό στο αμάξωμα. Τα δάπεδα μοκέτας [πατάκια] κατασκευάζονται και αυτά βάσει πατρόν του κάθε αυτοκινήτου και τοποθετούνται κουμπιά ασφαλείας στο δάπεδο εφόσον υπάρχει ειδική υποδοχή από τον κατασκευαστή.