Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 80€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
50%
80€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

80€ για αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε Smart

80€ για να προστατέψετε το αγαπημένο σας Smart από τις ακτίνες του ήλιου, με την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου εκτός του μπροστινού παρμπρίζ , με εγγύηση εφ’ όρου ζωής, από την “Energy Car” στην Αγία Παρασκευή, αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 50%
Τι αγοράζετε:
  • Μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψετε το Smart σας, με αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας, ποιότητας και ώστε να απολαύσετε πολύ πιο… δροσερά τις βόλτες σας!
  • Την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την υπηρεσία και να απολαύσετε το υπόλοιπο του καλοκαιριού, προστατευμένοι από τις ακτίνες του ηλίου!
  • Αυξήστε την απόδοση του κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας, διατηρώντας απόλυτη ορατότητα και φυσικά μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση καυσίμου!
  • Οι αντηλιακές μεμβράνες έχουν άριστη ευκρίνεια, βελτιώνουν την εσωτερική άνεση, ενώ παράλληλα συγκρατούν το 98% των υπεριωδών ακτινών!
  • Επίσης, προσφέρουν προστασία από τραυματισμούς που οφείλονται σε θραύσματα γυαλιών από επιθέσεις ή ατυχήματα και φυσικά από… αδιάκριτα βλέμματα!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε κουπόνι του Deal περιλαμβάνει την αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε αυτοκίνητα Smart και εγγύηση έφορου ζωής.
  • Για την καλύτερη, γρηγορότερη εξυπηρέτηση και ορισμό ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα 2106390933.
Energy Car

Κλεισθένους 100
Αγία Παρασκευή - Αττική
2106390933


Ιστοσελίδα


Energy Car
Η επιχείρηση Energy Car ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 με έδρα την οδό Κλεισθένους 89Α στο Γέρακα Αττικής. Πρόκειται για ένα γενικό συνεργείο αυτοκινήτων που αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία που αφορά όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα εξιδεικεύεται στα αυτοκίνητα Smart. Η εμπειρία 45 ετών του Γεώργιου Μπαχαρνίκου, πατέρα του Κων/νου Μπαχαρνίκου υπήρξε καθοριστική για την μετέπειτα πορεία του. Στην ίδια κατεύθυνση λειτούργησαν και τα σεμινάρια εξειδίκευσης στους τομείς: ηλεκτρομηχανικών εργασιών, κλιματισμού, ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προγραμματισμού-βελτιώσεων. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η εξιδανίκευση και η υπευθυνότητα του Κων/νου Μπαχαρνίκου κέρδισαν την εμπιστοσύνη των πελατών της επιχείρησης. Έτσι, η Energy Car εδώ και χρόνια προσφέρει με συνέπεια τις υπηρεσίες της σε όσους τις χρειάζονται.