Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 5€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
50%
5€

Η προσφορά έληξε
25
Αγορές

Eσωτερικό & εξωτερικό επαγγελματικό πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι

Κάντε το αυτοκίνητό σας καινούριο με ένα εσωτερικό & εξωτερικό επαγγελματικό πλύσιμο στο χέρι, με αρωματισμό καμπίνας και ολοκλήρωση με σιλικόνη ελαστικών, από το γνωστό Πρατήριο υγρών καυσίμων "Ε.Κ.Ο Μάλλιος" στο Ίλιον, κερδίζοντας έκπτωση έως 50%! 
- 5€ για ένα εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο ΙΧ αυτοκινήτου, από 10€
- 7€ για ένα εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο jeep αυτοκινήτου, από 12€  
Τι αγοράζετε:
 • Την επαγγελματική φροντίδα του αυτοκινήτου σας!
 • Τη μετατροπή του οχήματός σας σε «καινούριο» με μια πλήρη περιποίησή του, για maximum διάρκεια του αποτελέσματος σε minimum κόστος!
 • Η προσφορά αφορά σε έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  Εσωτερικό καθαρισμό (ηλεκτρική σκούπα σε καμπίνα και πορτ-μπαγκάζ, γαλάκτωμα-κέρωμα του ταμπλό και των πλαστικών μερών του οχήματος, καθάρισμα τζαμιών)
  Εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου στο χέρι με ενεργό αφρό και ακολούθως κέρωμα της λαμαρίνας για προστασία του χρώματος και αποφυγή λεκέδων από το νερό της βροχής
  Σιλικόνη ( συντηρητικό-γυαλιστικό ) ελαστικών
  Αρωματισμός καμπίνας για όσους το επιθυμούν
 • Από την προσφορά εξαιρούνται επαγγελματικά αυτοκίνητα - φορτηγάκια και ταξί.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2012εκτός από τις επίσημες αργίες.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Κάθε κουπόνι περιλαμβάνει: ένα εσωτερικό και εξωτερικό επαγγελματικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, σιλικόνη ελαστικών και αρωματισμό καμπίνας κατά προτίμηση
 • Από την προσφορά εξαιρούνται επαγγελματικά αυτοκίνητα - φορτηγάκια και ταξί. Για τα jeep αυτοκίνητα απαιτείται κουπόνι των 7€.
 • Για την χρήση του κουπονιού (εσωτερικό & εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου) δεν απαιτείται ραντεβού
 • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 - 21.00, Σάββατο: 09.00 - 14.00 & Κυριακή: 08:00-19:00
 • Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2105717445.
ΕΚΟ Μάλλιος

Χίου 91 & Ρήγα Φεραίου
Ίλιον - Αττική
2105717445ΕΚΟ Μάλλιος

Το Πρατήριο υγρών καυσίμων Ε.Κ.Ο Μάλλιος δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και δέκα χρόνια στην επαγγελματική φροντίδα του αυτοκινήτου. Πέρα από την μεγάλη πείρα, χρησιμοποιεί επώνυμα προϊόντα (SONAX, AUTOGLYM κ.α) και έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια των εταιριών.

Προσανατολισμένο στην καλύτερη δυνατή προσωπική εξυπηρέτηση του πελάτη, αφού πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, επενδύει στα καλύτερα υλικά και με εκτεταμένη τεχνογνωσία στο χώρο των οχημάτων εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ανανέωση του οχήματός σας.

Εκτός από τις συνηθισμένες υπηρεσίες πλυσίματος (εσωτερικό - εξωτερικό - πλύσιμο μηχανής - πλύσιμο σασί) στο χέρι χωρίς επιβλαβή χημικά, και τη λίπανση οχημάτων, ειδικεύεται στους βιολογικούς καθαρισμούς οχημάτων (ταμπλό - ουρανός - καθίσματα - μοκέτες - πλαϊνά - πορτμπαγκάζ - αεραγωγούς καλοριφέρ) με ατμό με τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά όπως και στην επαναφορά χρώματος με τις πιο επώνυμες αλοιφές για το γυάλισμα και το κέρωμα οποιουδήποτε χρώματος που έχει φθορά από κακή συντήρηση ή απλά χρειάζεται προστασία.

Επιπλέον, υπάρχουν οι υπηρεσίες ξεθαμπώματος φαναριών, αδιαβροχοποίησης - κερώματος κινητήρων (με ειδική επίστρωση) και οροφών για cabrio, απόσμωσης του εσωτερικού χώρου με το ειδικό μηχάνημα ιονισμού που εξασφαλίζει τέλεια εξάλειψη. Στο κατάστημα θα βρείτε ποικιλία αξεσουάρ και ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία.