Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 75€
από
έκπτωση
κέρδος

150€
50%
75€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

75€ για ματ βαφή στο καπό ή τον ουρανό του αυτοκινήτου σας

75€ για μία (1) ματ βαφή στο καπό ή τον ουρανό του αυτοκινήτου σε ειδικούς φούρνους ταχείου στεγνώματος με ματ χρώματα Αμερικής και 5 χρόνια εγγύηση, με επιλογή του χρώματος που ταιριάζει στο δικό σας δυναμικό στυλ οδήγησης, στο κατάστημα της “Paintbull” στον Άγιο Δημήτριο, αρχικής αξίας 150€
Έκπτωση 50%!
Τι αγοράζετε:
 • Οδηγείστε τις εξελίξεις... απολαμβάνοντας τον πιο δημοφιλή τρόπο βαψίματος του αυτοκινήτου!
 • Η ματ βαφή σε καπό ή ουρανό είναι η νέα τάση που κυκλοφορεί παντού και εντυπωσιάζει με το ιδιαίτερο ύφος, την τέλεια υφή και το μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα!!
 • Απολαύστε μία σύγχρονη επιλογή για το αυτοκίνητο σας με τις πιο σύγχρονες και εγγυημένες υπηρεσίες βαψίματος σε ειδικούς φούρνους ταχείου στεγνώματος!
 • Η Paintbull με υψηλή τεχνογνωσία και χρήση άριστων Ματ χρωμάτων από την Αμερική προσφέρει τέλεια εφαρμογή και πρόσφυση χρώματος σε όλα τα υλικά, όπως πλαστικό λαμαρίνα νίκελ χαρίζοντας μέγιστη αντοχή, με 5 χρόνια εγγύηση βαφής!
 • Οι υπηρεσίες εξαργυρώνονται αποκλειστικά στο κατάστημα της PaintBull στον  Άγιο Δημήτριο (Λεωφ. Όλγας 174).
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι τις 1 Απριλίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του.
 • To Deal ισχύει για ένα (1) αυτοκίνητο ΙΧ και περιλαμβάνει μία (1) Ματ βαφή με επιλογή ανάμεσα σε καπώ ή ουρανό,  με Ματ χρώματα Αμερικής, 5 χρόνια εγγύηση και επιλογή χρωμάτων.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 5 ημέρες πριν στο 2109730900 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση μία ημέρα πριν.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δεύτερα έως Σάββατο 09.00 - 17.00
Paintbull

Αλίμου 78
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - Αττική
2109730900


Ιστοσελίδα


Paintbull
Καλώς ήρθατε στην παγκόσμια οικογένεια της Paintbull. Την οικογένεια που αποτελείται από 50.000 μονάδες στις 5 ηπείρους και μας κάνει να νοιώθουμε το βάρος της ευθύνης μας απέναντι στην διατήρηση της άψογης ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και μας χαρίζει την αυτοπεποίθηση του καλύτερου.
Σήμερα, η χρήση του οχήματος έχει καταστεί απαραίτητη σε καθημερινή βάση ως μέσου μεταφοράς, διασκέδασης και εργασίας μέσα σε ένα σκληρό περιβάλλον και η απεικόνιση του εαυτού μας μέσω του οχήματός επιβάλλει τη σωστή συντήρησή του άμεσα, ποιοτικά, εγγυημένα και επιπλέον ολοκληρωμένα.
Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε η PaintbullHellas, μία εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στο χώρο και εμπειρία που έχει αναπτυχθεί ύστερα από τη συστηματική μας ενασχόληση με το χώρο της επισκευής αυτοκινήτων. Με τις πρωτοποριακές της μεθόδους για τα Ελληνικά δεδομένα, δίνει μοναδικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματα σας, που προκαλούνται τόσο από τις δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες, όσο και από τις δυσμενείς συνθήκες κυκλοφορίας και αποτελεί προϋπόθεση για τη διατήρηση της εμπορικής αξίας του οχήματός σας. Βρείτε μας και στη σελίδα μας στο Facebook.