Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 15,5€
Έκπτωση: 0%
Κέρδος: -15,5€
35€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
50%
35€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

35€ για εργασία και ανταλλακτικά αλλαγής λαδιών & γενικό έλεγχο

35€ για ένα λιπαντικό service για αυτοκίνητο Smart (600, 700 ή 1000cc) που περιλαμβάνει ανταλλακτικά και εργασία για αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου λαδιού και επιπλέον ένα γενικό, διαγνωστικό έλεγχο σε σημαντικά σημεία του αυτοκινήτου, με την εγγύηση του “Kornelakis Service” στον Πειραιά, αρχικής αξίας 70€
Έκπτωση 50%!
Τι αγοράζετε:
 • Ένα απαραίτητο λιπαντικό service σε προνομιακή τιμή... πακέτο με γενικό - διαγνωστικό έλεγχο σημαντικών σημείων του αυτοκινήτου για την ασφαλέστερη οδηγική του συμπεριφορά!
 • Η προσφορά περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Αλλαγή λαδιών (τοποθετούνται επαγγελματικά λάδια Parnas Οil 10w40 που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες και πρωταθλητές μηχανοκίνητου αθλητισμού)
  - Αλλαγή φίλτρου λαδιού
  - Γενικό, διαγνωστικό έλεγχο σημαντικών σημείων αυτοκινήτου και αναφορά για οποιοδήποτε εύρημα.
 • Απολαύστε ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης στο Smart σας χωρίς κανένα άγχος, με την εγγύηση Kornelakis!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του.
 • Κάθε κουπόνι αφορά ένα (1) αυτοκίνητο Smart (600cc ή 700cc ή 1000cc) και περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για μία (1) αλλαγή λαδιών και μία (1) αλλαγή φίλτρου καθώς και ένα (1) γενικό, διαγνωστικό έλεγχο με παρατηρήσεις για τυχόν ευρήματα.
 • Χρησιμοποιούνται λάδια Parnas Oil.
 • Παρέχεται δυνατότητα εφόσον επιθυμείτε, να βάλετε λάδια Castrol 5w40 ή 5w30 με επιπλέον 10€ απευθείας πληρωτέα κατά την εξαργύρωση του κουπονιού στο Kornelakis Service.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους και συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2104201151 και στο 6981384298 (whatup).
Kornelakis Service

Νισύρου 13
Πειραιάς - Αττική
2104201151


Ιστοσελίδα


Kornelakis Service
Κινηθείτε εκ του αφαλούς με τις σύγχρονες και εγγυημένες υπηρεσίες μίας εταιρίας εδραιωμένης στο χώρο!
 
Η Kornelakis Service, έχοντας ήδη διανύσει με επιτυχία μία διαδρομή 20 ετών προσφέρει κάθετες υπηρεσίες για τη σωστή φροντίδα του αυτοκινήτου σας με εξειδικευμένα τμήματα Service, Φανοποιίας, Βαφής και βελτιώσεων προετοιμασίας αγώνων.
 
Ανακαλύψτε σε κομβικό σημείο του Πειραιά τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μία εταιρίας με άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, άριστη τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό και απολαύστε τις καλύτερες υπηρεσίες για το αυτοκίνητο σας!