Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 37€
από
έκπτωση
κέρδος

140€
74%
103€

Η προσφορά έληξε
2
Αγορές

37€ για βιολογικό καθαρισμό και κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ

37€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης, ανανέωσης και αύξησης της οδηγικής ασφάλειας του αυτοκινήτου σας (οποιουδήποτε μεγέθους-μοντέλου) με ολικό επαγγελματικό βιολογικό καθαρισμό καμπίνας καθώς και κρυσταλλοποίηση του παρμπρίζ με γερμανικό προϊόν νανοτεχνολογίας, από to “Car Wash Ροζάκης” στις Αχαρναί, αρχικής αξίας 140€ 
Έκπτωση 74%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Την δυνατότητα πλήρους ανανέωσης του αμαξιού σας με ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαριότητας για αυτοκίνητο καλύτερο και από καινούριο!
 • Ο βιολογικός καθαρισμός του αυτοκινήτου προσφέρει βαθιά απολύμανση που εκτός από αισθητικούς λόγους συνιστά και ουσιαστική ανάγκη ειδικά για την αποφυγή αλλεργιών αλλά και για την θωράκιση της υγείας των παιδιών, των ηλικιωμένων αλλά και τυχόν κατοικιδίων που ταξιδεύουν μέσα στο αυτοκίνητο.
 • Η κρυσταλλοποίηση του παρμπρίζ απομακρύνει το νερό της βροχής και αυξάνει την οδηγική ασφάλεια ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες και σας επιτρέπει να οδηγείτε χωρίς υαλοκαθαριστήρες ακόμα και με ταχύτητα 140km!
 • Το πακέτο περιλαμβάνει αναλυτικά:
  Εσωτερικό πλύσιμο
  - Εξάλειψη οσμών
  - Αφαίρεση λεκέδων
  - Απολύμανση καθισμάτων ταμπλώ, πλαϊνών πλαστικών ή ταπετσαρίας, μοκέτας και πορτ μπαγκάζ.
  - Εφαρμογή ειδικού αρωματικού-μυκητιοκτόνου (ισχύει και για δερμάτινα σαλόνια)
  - Κρυσταλοποίηση του παρμπρίζ με γερμανικό προϊόν νανοτεχνολογίας (με πλύσιμο πριν και μετά)
 • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες είναι υψηλής ποιότητας και μη βλαβερά για τον άνθρωπο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει έως 31 Μαρτίου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για όλους τους τύπους και μεγέθη αυτοκινήτων & περιλαμβάνει: εσωτερικό πλύσιμο, εξάλειψη οσμών, αφαίρεση λεκέδων, απολύμανση καθισμάτων, ταμπλώ, πλαϊνών πλαστικών ή ταπετσαρίας, μοκέτας και πορτ μπαγκάζ, χρήση ειδικού αρωματικού-μυκητιοκτόνου και κρυσταλοποίηση του παρμπρίζ με γερμανικό προϊόν νανοτεχνολογίας.
 • Συνολική διάρκεια εργασίας: περίπου 3 ώρες
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα για ραντεβού στα 2102462179 ή 6947433803.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00-19:00.
Car Wash Ροζάκης

Αγίου Γεωργίου 94 & Αριστοτέλους 82
Αχαρναί - Αττική
2102462179 - 6947433803Car Wash Ροζάκης
Το Car Wash Pοζάκης ήρθε στο χώρο του πλυντηρίου με σκοπό να εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες των οδηγών οι οποίοι αναζητούσαν να βρουν την καλύτερη λύση για την περιποίηση του αυτοκινήτου τους, δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού και της περιποίησης του αυτοκινήτου από το 2000 και συνεχίζει να εξελίσσετε δυναμικά στο χώρο αυτό προσφέροντας στο συνεχώς αναπτυσσόμενο πελατολόγιο του περισσότερες δυνατότητες επιλογών σχετικά με την φροντίδα του οχήματος τους καλύπτοντας όλες τις ανάγκες τους.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις εργασίες, είναι από τα κορυφαία της αγοράς, και μη βλαβερά για τον άνθρωπο.

Στόχος είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, με τις καλύτερες προσφορές της αγοράς, σε επαγγελματικό επίπεδο.

Επισκεφτείτε το Car Wash Pοζάκης , για μια απλή εκτίμηση του αυτοκινήτου σας, για να δείτε όλες τις εργασίες και τι περιλαμβάνουν.