Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 



85€
από
έκπτωση
κέρδος

180€
53%
95€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

85€ για ένα γενικό Service αυτοκινήτου

85€ για ένα γενικό Service αυτοκινήτου για ασφαλή οδήγηση και οικονομική χρήση που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για αλλαγή λαδιών (4 λίτρα), φίλτρου αέρος, φίλτρου βενζίνης (εκτός φίλτρων με ρυθμιστή πίεσης), φίλτρο λαδιού, φίλτρου καμπίνας και μαζί ένας αξιόπιστος γενικός τεχνικός έλεγχος από το “Dim Cars” στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 180€ 
Έκπτωση 53%
Τι αγοράζετε:
  • Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου δεν είναι δαπάνη αλλά μία απαραίτητη επένδυση στο αυτοκίνητο και την υψηλή απόδοση του!
  • Η συντήρηση πρέπει να γίνεται τακτικά για να διατηρείτε τον κινητήρα και τα βασικά υποσυστήματα του σε άριστη κατάσταση!
  • Με τον τρόπο αυτό το αυτοκίνητο επανέρχεται στην υψηλή εργοστασιακή του απόδοση εξασφαλίζοντας ξανά την οικονομική καθημερινή χρήση του!
  • Ταυτόχρονα είστε σίγουροι για την ασφαλή κίνηση στους 4 τροχούς και προλαμβάνει μελλοντικά προβλήματα που απαιτούν δαπανηρές επισκευές!
  • Το Dim Cars με υπευθυνότητα και τεχνογνωσία θα αναλάβει την πλήρη και εγγυημένη φροντίδα του αυτοκινήτου χαρίζοντας σας ξανά άνετες και οικονομικές εμπειρίες οδήγησης!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2013
  • Το Deal ισχύει με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Το Deal ισχύει για ένα (1) αυτοκίνητο και περιλαμβάνει: γενικό service(εργασία και ανταλλακτικά) για αλλαγή λαδιών (4 λίτρα), φίλτρου αέρος, φίλτρο λαδιού, φίλτρου βενζίνης (εκτός φίλτρων με ρυθμιστή πίεσης), φίλτρου καμπίνας και έναν γενικό τεχνικό έλεγχο.
  • Απαιτείται έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο 2109422795
Dimcar Autoservices

Νικολάου Ζερβού 59
Καλλιθέα - Αττική
2109422795



Dimcar Autoservices
Εδώ και χρόνια η Dimcar φροντίζει για την οδηγική σας ασφάλεια, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας σε κάθε τύπου αυτοκίνητο, ΙΧ ή επαγγελματικό.
Ένα πλήρως εξειδικευμένο team από έμπειρους επαγγελματίες αλλά και αξιόπιστες, πεντακάθαρες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, καλύπτουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων ενός σύγχρονου οδηγού.
Η Dimcar, εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταία τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών, με Πιστοποιητικό Συστήματος Ποιότητας σας εξασφαλίζει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Συνεργείου & Ηλεκτρολογείου.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Dimcar έγκειται τόσο στην εξειδίκευση, όσο και στο ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό της, που καταθέτει την τεχνογνωσία του στη δική σας άμεση εξυπηρέτηση! Γιατί την επιτυχία στην Dimcar, την οδηγείς εσύ!