Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 44%
Κέρδος: 20€
4€
από
έκπτωση
κέρδος

10€
60%
6€

Η προσφορά έληξε
28
Αγορές

Μόνο 4€ για επαγγελματικό καθαρισμό αυτοκινήτου μέσα - έξω με κέρωμα!

4€ για έναν επαγγελματικό και ολοκληρωμένο καθαρισμό του αυτοκινήτου σας εσωτερικά και εξωτερικά με κέρωμα για να ξαναγίνει γρήγορα και οικονομικά σαν καινούριο, από τους επαγγελματίες του ''Papadopoulos CarWash'' στον Κορυδαλλό, αρχικής αξίας 10€
Έκπτωση 60%!!
Τι αγοράζετε:
 • Xαρείτε μία επαγγελματική φροντίδα του αυτοκινήτου σας με έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό για να λάμπει όλο το καλοκαίρι εσωτερικά και εξωτερικά!!
 • Επαναφέρετε το όχημα σας σχεδόν στην κατάσταση που το αγοράσατε με μια πλήρη περιποίησή του για maximumδιάρκεια του αποτελέσματος σε minimum κόστος!
 • Η προσφορά αφορά σε έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό του αυτοκινήτου και περιλαμβάνει αναλυτικά:
  - Εσωτερικό καθαρισμό καμπίνας στο χέρι
  - Εξωτερικό καθαρισμό στο χέρι
  - Kέρωμα με προϊόντα νανοτεχνολογίας
 • Με την άριστη φροντίδα και τα επαγγελματικά προïόντα των ειδικών του ''Papadopoulos Car Wash''!!!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 31 Αυγούστου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση (ή αποστολή) του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα αυτοκίνητο και περιλαμβάνει: εσωτερικό καθαρισμό καμπίνας στο χέρι, εξωτερικό καθαρισμό στο χέρι και κέρωμα με προϊόντα νανοτεχνολογίας.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στα 2104972090 και 6983913770.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 - 21:00.  
Papadopoulos Car Wash

Γεωργίου Σουρή 5
Κορυδαλλός - Aττική
2104972090


Ιστοσελίδα


Papadopoulos Car Wash
Το Car Wash Papadopoulos λειτουργεί στον Κορυδαλλό τα τελευταία 12 χρόνια και σας προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού για το αυτοκίνητο και τη μηχανή σας.
 
Με μεράκι και επαγγελματισμό σας προσφέρουμε τις πιο εξειδικευμένες εργασίες από τα κατάλληλα χέρια και τα ειδικά φάρμακα καθαρισμού.
 
Σε συνεργασία με τις εταιρίες Mafra, Wurth το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας γίνεται μόνο στο χέρι και ο βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού σας, είναι μοναδικός και καινοτόμος, εφαρμόζοντας (ανά περίπτωση) το σύστημα ειδικού ατμού ή τη χρήση όζοντος για την απολύμανση της καμπίνας σας.
 
Πολύ κοντά μας θα βρείτε το κατάστημα των αξεσουάρ, όπου η  περιποίηση ολοκληρώνεται χρησιμοποιώντας αντηλιακές μεμβράνες LLuMaR για προστασία από τον ήλιο με πιστοποιημένη γραπτή εγγύηση.