Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 9€
από
έκπτωση
κέρδος

30€
70%
21€

Η προσφορά έληξε
273
Αγορές

9€ για καθαρισμό εσωτερικού και απολύμανση με όζον όλης της καμπίνας του αυτοκινήτου σας

9€ για καθαρισμό εσωτερικού και απολύμανση με όζον όλης της καμπίνας του αυτοκινήτου σας, με την καινούργια τεχνολογία της επαγγελματικής συσκευής Ulti-Fresh που εξολοθρεύει τα αερόβια και επιφανειακά βακτηρίδια, ιούς και οσμές με τον πιο φυσικό τρόπο, από την "Toyotaworld.gr" στον Αγ. Δημήτριο, αρχικής αξίας 30€.
Έκπτωση 70%
Τι αγοράζετε:
  • Ένα πλύσιμο για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας συνδυασμένο με απολύμανση που προσφέρει η καινοτόμα τεχνολογία της συσκευής Ulti-Fresh. Η διαφορά στην αίσθηση καθαριότητας της καμπίνας γίνεται άμεσα αισθητή!
  • Τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές που έχουν δημιουργηθεί από βακτήρια με απλή χρήση ενεργού οξυγόνου (όζοντος) που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων!
  • Το Ulti-Fresh εξουδετερώνει επίσης οσμές από τσιγάρα, λεκέδες, κατοικίδια κ.τ.λ.!
  • Διατηρείστε το όχημά σας καθαρό, σαν καινούργιο, χωρίς καμία χρήση χημικών!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • Το Deal ισχύει από 4 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι 30 Ιουνίου 2011.
  • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
  • Οι κάτοχοι των κουπονιών έχουν έκπτωση 20% στα πρωτοποριακά αρωματικά χώρου της Williams αλλά και για την υπηρεσία Williams F1 Ceramic Coat (κεραμική επίστρωση) αυτοκινήτου που προστατεύει το χρώμα από κουτσουλιές, ρετσίνια, ηλιακή ακτινοβολία, ακραίες θερμοκρασίες, διαλυτικά-καθαριστικά κ.τ.λ. με εγγύηση 5 ετών.
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα 210 9889874 - 6944567139.
  • Ωράριο λειτουργίας του πλυντηρίου: Καθημερινές: 08:00-19:00, Σάββατο: 07:30-17:00
Toyotaworld.gr

Αργοστολίου 10 & Λογοθετίδη
Άγιος Δημήτριος - Αττική
2109889874

Ιστοσελίδα


Toyotaworld.gr
Tο πλυντήριο-λιπαντήριο αυτοκινήτων επί της οδού Αργοστολίου 10 στον Άγιο Δημήτριο έχει κλείσει ήδη 5 χρόνια λειτουργίας. Σε νέες εγκαταστάσεις με άνετους χώρους και εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχουμε πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές!

Τελευταία προσθήκη στις υπηρεσίες του πλυντηρίου μας, είναι η τεχνολογία του μηχανήματος Ulti-Fresh που χρησιμοποιώντας ενεργό οξυγόνο (όζον) καθαρίζει και απολυμαίνει το εσωτερικό της καμπίνας του αυτοκινήτου. Το όζον παράγεται, φέρνοντας σε επαφή τον αέρα που αναπνέουμε με ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης. Η γεννήτρια λοιπόν όζοντος μιμείται την φύση δημιουργώντας μια αίσθηση φρεσκάδας ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά όλα τα βακτήρια που βρίσκονται στον χώρο. Το όζον αποτελεί την ισχυρότερη φυσική μέθοδο καθαρισμού, χωρίς επιβλαβή κατάλοιπα!

Αξίζει να μας επισκεφθείτε και να έχετε προσωπική γνώμη.