Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 19€
από
έκπτωση
κέρδος

70€
73%
51€

Η προσφορά έληξε
81
Αγορές

19€ για ένα super και υπερπλήρες πακέτο περιιποίησης αυτοκίνητου από την Auto Wizards

19€ για ένα super πακέτο για κάθε αυτοκίνητο, με πλύσιμο μέσα – έξω στο χέρι, απολύμανση καμπίνας με ατμό και αδιαβροχοποίηση - κρυσταλλοποίηση με προϊόν νανοτεχνολογίας εμπρός και πίσω παρμπρίζ για άριστη ορατότητα και ελαχιστοποίηση της χρήσης των υαλοκαθαριστήρων στην βροχή, από το “Auto Wizards” στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 70€.
Έκπτωση 73%!
Τι αγοράζετε:
 • Ευκαιρία για καθαρό αυτοκίνητο, χωρίς οσμές και με "σφραγισμένα" παρμπρίζ που διευκολύνουν τα μέγιστα οποιοδήποτε οδηγό σε κακές καιρικές συνθήκες!
 • Η υπηρεσία πλυσίματος πραγματοποιείται στο χέρι, για το ασφαλέστερο και καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας!
 • Στην απολύμανση της καμπίνας με ατμό, γίνεται χρήση μεγάλης θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης ατμού επιτυγχάνοντας λεπτομερή και βαθιά απολύμανση με ταυτόχρονη απομάκρυνση οσμών!
 • Η σφράγιση της γυάλινης επιφάνειας των παρμπρίζ πραγματοποιείται με επαγγελματικό προϊόν βασισμένο στην προηγμένη πλέον νανοτεχνολογία και δημιουργεί μια καλή απόφυση υγρών διευκολύνοντας  την απομάκρυνση νερού, βρωμιάς, εντόμων, πάγου και διαφόρων άλλων ξένων υλικών από τα τζάμια!
 • Τα προτερήματα της αδιαβροχοποίησης των παρμπρίζ είναι:
  - Σταθερότητα στα πλυσίματα και στο θάμπωμα!
  - Διάρκεια μέχρι ένα χρόνο ή περίπου 20.000 χιλιόμετρα!
  - Περισσότερη σιγουριά λόγω της καλύτερης απομάκρυνσης του νερού!
  - Ισχυρά καλύτερη ορατότητα την νύχτα, με ελάχιστο ενδεχόμενο «τύφλωσης» από άλλα φώτα!
  - Βροχή, χιόνι και βρωμιές έχουν την όψη πέρλας και φεύγουν με τον αέρα την ώρα της οδήγησης!
  - Οι υαλοκαθαριστήρες μετά από ταχύτητα αυτοκινήτου 80χλμ./ώρα είναι σχεδόν περιττό να χρησιμοποιούνται!
  - Λιγότερο αντιπαγωτικό στους υαλοκαθαριστήρες και λιγότερη κατανάλωση χαρτιού σκουπίσματος!
  - Λάδια, βρωμιές από έντομα, ρετσίνια από φυτά απομακρύνονται εύκολα από τους καθαριστήρες, ακόμα και σε δύσκολες περιπτώσεις, ενώ τα τζάμια διατηρούν πάντα καθαρή ορατότητα!
 • Το Deal θα ολοκληρωθεί στις 200 αγορές!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του στην Autowizards.
 • Το Deal ισχύει για 1 αυτοκίνητο και περιλαμβάνει: πλύσιμο μέσα-έξω στο χέρι, απολύμανση καμπίνας με ατμό και αδιαβροχοποίηση εμπρός και πίσω παρμπρίζ.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Η αδιαβροχοποίηση των παρμπρίζ γίνεται με ειδικό προϊόν και έχει εγγύηση 1 έτους.
 • Η αδιαβροχοποίηση - κρυσταλλοποίηση δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ραγισμένα ή σπασμένα παρμπρίζ.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ήμερες πριν στο 2109584610.
Autowizards
Autowizards

Λ. Συγγρού 192 & Ατθίδων 7
Καλλιθέα - Αττική
2109584610

Ιστοσελίδα


Autowizards
Με πολύχρονη εμπειρία και πάντα τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, το προσωπικό της Autowizards κατάφερε να αποτελέσει πραγματικό «σταθμό» στις υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτου από τα πρώτα κιόλας βήματα της επιχείρησης προ 2 ετών στην Καλλιθέα.
 
Στόχος το ιδανικό αποτέλεσμα για την ικανοποίηση του πελάτη, με γνώμονα την ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι που έχουν όλοι οι άνθρωποι για το αυτοκίνητό τους.
 
Στην Autowizards θα βρείτε πλήθος υπηρεσιών όπως: Πλύσιμο με ατμό, Βιολογικός, Καθαρισμος με Ατμό, Γυάλισμα-κέρωμα, Απόσμωση καμπίνας, Μικροεπισκευές, Τοπικές βαφές, Καθαρισμό καναπέδων - στρωμάτων
 
Στο κατάστημα μας με τα υλικά που διαθέτουμε και με τη σωστή τεχνική επαναφέρουμε στο αυτοκίνητο σας τη χαμένη του λάμψη, εξασφαλίζοντας και την απαραίτητη προστασία.