Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 
Τιμή: 25€
Έκπτωση: 44%
Κέρδος: 20€
23€
από
έκπτωση
κέρδος

65€
65%
42€

Η προσφορά έληξε
139
Αγορές

Βιολογικός καθαρισμός καθισμάτων αυτοκινήτου και πλύσιμο μέσα-έξω με 23€!!

23€ για μια εξαιρετική περιποίηση του αυτοκινήτου σας με βιολογικό καθαρισμό όλων των καθισμάτων (υφασμάτινων ή δερμάτινων), στεγνό καθαρισμό της υπόλοιπης καμπίνας και περιποίηση πλαστικών καθώς και πλύσιμο μέσα – έξω στο χέρι, από το εξειδικευμένο προσωπικό της “Auto Wizards” στην Καλλιθέα, αρχικής αξίας 65€.
Έκπτωση 65%!
Τι αγοράζετε:
 • Μια εξαιρετική ευκαιρία να δείτε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο!
 • Ο βιολογικός καθαρισμός των καθισμάτων γίνεται με ατμό υψηλής πίεσης και χρήση καθαριστικών ώστε να απομακρυνθούν λεκέδες και κάθε είδους βρωμιά, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται απολύμανση!
 • Στην υπόλοιπη καμπίνα του αυτοκινήτου (ταμπλώ, πατάκια, ταπετσαρίες πορτών κ.τ.λ),πραγματοποιείταιστεγνό καθάρισμα ενώ τα πλαστικά μέρη περιποιούνται με σιλικονούχο προϊόν που χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη!    
 • Η υπηρεσία πλυσίματος πραγματοποιείταιστο χέρι, για το ασφαλέστερο και καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας!
 • Ξεκινήστε το 2012 με… καθαρό και λαμπερό αυτοκίνητο!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του στην Autowizards.
 • Το Deal ισχύει για 1 αυτοκίνητο Ι.Χ. και περιλαμβάνει: βιολογικό καθαρισμό όλων των καθισμάτων, πλύσιμο μέσα-έξω στο χέρι, στεγνό καθάρισμα της υπόλοιπης καμπίνας και περιποίηση πλαστικών μερών.
 • Για 7θέσια αυτοκίνηταυπάρχει extraχρέωση 5€ πληρωτέα απευθείας στην Autowizards.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 3 ήμερες πριν στο 2109584610.
Autowizards
Autowizards

Λ. Συγγρού 192 & Ατθίδων 7
Καλλιθέα - Αττική
2109584610

Ιστοσελίδα


Autowizards
Με πολύχρονη εμπειρία και πάντα τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, το προσωπικό της Autowizards κατάφερε να αποτελέσει πραγματικό «σταθμό» στις υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτου από τα πρώτα κιόλας βήματα της επιχείρησης προ 2 ετών στην Καλλιθέα.
 
Στόχος το ιδανικό αποτέλεσμα για την ικανοποίηση του πελάτη, με γνώμονα την ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι που έχουν όλοι οι άνθρωποι για το αυτοκίνητό τους.
 
Στην Autowizards θα βρείτε πλήθος υπηρεσιών όπως: Πλύσιμο με ατμό, Βιολογικός, Καθαρισμος με Ατμό, Γυάλισμα-κέρωμα, Απόσμωση καμπίνας, Μικροεπισκευές, Τοπικές βαφές, Καθαρισμό καναπέδων - στρωμάτων
 
Στο κατάστημα μας με τα υλικά που διαθέτουμε και με τη σωστή τεχνική επαναφέρουμε στο αυτοκίνητο σας τη χαμένη του λάμψη, εξασφαλίζοντας και την απαραίτητη προστασία.