Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 78€
από
έκπτωση
κέρδος

160€
51%
82€

Η προσφορά έληξε
16
Αγορές

78€ για ένα πλήρες service Ι.Χ. αυτοκινήτου

78€ για να κινήστε με ασφάλεια και υψηλή απόδοση στο δρόμο με ένα service Ι.Χ. αυτοκινήτου Νissan ή Toyota ή παντός τύπου (εως 1500cc), που περιλαμβάνει εργασία και ανταλλακτικά για αλλαγή μπουζί, αλλαγή λαδιών, φίλτρου αέρος, φίλτρου λαδιού, φίλτρου βενζίνης καθώς και διαγνωστικό έλεγχο 30 σημείων, από το εξειδικευμένο  “Συνεργείο Αυτοκινήτων Αράπογλου”, στον Άγιο Ελευθέριο, αρχικής αξίας 160€
Έκπτωση 51%
Τι αγοράζετε:
 • Διατηρήστε το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση, κάντε το πιο αξιόπιστο και ασφαλές με την πάροδο του χρόνου και βοηθήστε το να λειτουργήσει πιο σωστά και πιο φιλικά προς εσάς αλλά και προς το περιβάλλον!
 • Το γενικό serviceπεριλαμβάνει:
  - Αλλαγή Λαδιών
  - Αλλαγή Μπουζί
  - Αλλαγή Φίλτρου Αέρος
  - Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού
  - Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης
  - Διαγνωστικό Έλεγχο 30 σημείων
 • Ο διαγνωστικός έλεγχος αφορά: εμπρός φρένα, πίσω φρένα, ψαλίδια, φούσκες κρεμαγιέρας, φούσκες μπιλιοφόρων, εξάτμιση, αμορτισέρ μπροστά, κρεμαγιέρα (μπόσικα) ελαστικών, ημιαξόνια, ζαφόρ, πίσω άξονας, πίσω άκρα, πίσω αμορτισέρ, υγρά φρένων, λάδι υδραυλικού τιμονιού, παραφλού ψυγείου, φώτα, εξωτερικοί ιμάντες, συμπλέκτης, σωληνάκια βενζίνης, λίπανση θυρών και αέρα στα λάστιχα.
 • Η χρήση άριστης ποιότητας ανταλλακτικών εγγυάται την οδική σας ασφάλεια και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας, με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Μαΐου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal ισχύει για ένα (1) αυτοκίνητο και περιλαμβάνει: ένα γενικό serviceμε αλλαγή μπουζί, αλλαγή λαδιών, αλλαγή φίλτρου αέρος, αλλαγή φίλτρου λαδιού, αλλαγή φίλτρου βενζίνη και, διαγνωστικό έλεγχο 30 σημείων.
 • Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται τα ανταλλακτικά και η εργασία.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Τα κουπόνια δεν μπορούν να συνδυαστούν ή να συμψηφιστούν με άλλες προσφορές.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 2 ημέρες πριν για ραντεβού στο 2108311760.
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα– Παρασκευή 09.00 – 17.00 και Σάββατο 09.00 - 15.00.
Συνεργείο Αυτοκινήτων Αράπογλου

Παπαντωνίου 21-23
Άγιος Ελευθέριος - Αττική
2108311760


Συνεργείο Αυτοκινήτων Αράπογλου
Το συνεργείο Αράπογλου είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα-διαγνωστικά και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, απαραίτητα για τη συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων νέας γενιάς. Εδώ χρησιμοποιούν δοκιμασμένα και άριστης ποιότητας ανταλλακτικά παρέχοντας εγγύηση, σωστή λειτουργία και προπαντός ασφάλεια του οχήματος.
Προτεραιότητά τους θέτουν την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία και την εξέλιξη σε νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την 38χρονη εμπειρία τους η οποία είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση.