Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 28€
από
έκπτωση
κέρδος

235€
88%
207€

Η προσφορά έληξε
55
Αγορές

28€ για παρακολούθηση σεμιναρίου εικαστικών τεχνών 12 ωρών

28€ για παρακολούθηση σεμιναρίου εικαστικών τεχνών διάρκειας 12 ωρών, με ελεύθερη επιλογή της ενότητας που επιθυμείτε, μεταξύ α) τεχνικές και τα μυστικά του χρώματος, β) τεχνικές ελεύθερου σχεδίου με ασκήσεις, γ) πως ζωγραφίζω το πορτραίτο, δ) ζωγραφίζοντας τη φύση & απόκτηση βεβαίωσης σπουδών, από το εργαστήριο ελευθέρων σπουδών "Borgias Fine Art & Design" στο Π. Φάληρο αρχικής αξίας 235€.
Έκπτωση 88%!!!
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να επιλέξετε την ενότητα που επιθυμείτε ή και όλες κερδίζοντας έτσι με τις τρεις ενότητες την τέταρτη δώρο!
 • Το Borgias Fine Art & Design, είναι ένας χώρος με απόλυτη εξειδίκευση στις εικαστικές Τέχνες, με έμπειρους εξειδικευμένους καθηγητές, που διδάσκουν με απλό και κατανοητό τρόπο, ώστε ο συμμετέχων να αποκτά μία απόλυτα σαφή εικόνα του αντικειμένου!
 • Είναι Validated in Fine Art από το κρατικό Πανεπιστήμιο του Bolton της μεγάλης Βρετανίας, με το οποίο συνεργάζεται από το 2004. Αξιολογείται, ετησίως, από το British Accreditation Council. Ο χώρος έχει λάβει άδεια ίδρυσης Κολεγίου και μέχρι της νόμιμης έκδοσης άδειας λειτουργίας, συνεχίζει τη 18χρονη παρουσία του ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών!
 • Εκτός του προγράμματος Fine Art, o σπουδαστής θα μπορεί να βρει στο χώρο προγράμματα εικαστικών Τεχνών, Design, σεμινάρια, διαλέξεις και τμήματα υποδομής που προσφέρουν στο σπουδαστή αναγκαίες υποδομές ή ενισχύουν περαιτέρω το γνωστικό του αντικείμενο!
 • Πολλοί ασχολούμενοι με το χρώμα ή το σχέδιο, επιθυμούν να ζωγραφίσουν φίλους τους, τον εαυτό τους, ή άτομα που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Συνήθως η απόπειρα καταλήγει σε μερική ή ολική αποτυχία… Η έλλειψη βασικών γνώσεων, κανόνων και τεχνικών αποτρέπει την επιτυχία. Θα μάθουμε τα μυστικά και τις τεχνικές για να φθάσουμε σ’ ένα καλό εικαστικό αποτέλεσμα.
 • Τα υλικά, για τις ανάγκες των σεμιναρίων, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.
 • Το Borgias Fine Art & Design, θα παρέχει στον κάθε συμμετέχοντα βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου.
 • Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα έφηβοι ή ενήλικοι, αδιακρίτως γνώσεων ή εμπειρίας.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει από 23 Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.
 • Πρέπει να προσκομίσετε το κουπόνι ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι και τις 22 Μαΐου 2011, ώστε να σχηματισθούν τα γκρουπ.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για μια ενότητα μεταξύ (α) οι τεχνικές & τα μυστικά του χρώματος, (β) κανόνες & τεχνικές του ελεύθερου σχεδίου, (γ) μαθαίνω να ζωγραφίζω τη φύση, (δ) ζωγραφίζοντας ένα πορτρέτο.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή να τα προσφέρει σε μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Κάθε χρήστης δικαιούται έκπτωση 40% σε ένα (1) πρόγραμμα της ακαδημαϊκής περιόδου & 25% για κάθε επόμενο.
 • Όσοι συμμετάσχουν σε 3 ενότητες θα παρακολουθήσουν την τέταρτη δωρεάν.
 • Κάθε σεμινάριο πραγματοποιείται αν συμπληρωθούν 5 άτομα & άνω (18 ανά γκρουπ).
 • Ώρες επικοινωνίας 09:00-22:00 καθημερινά στο 2109323437, 2109882866, 2117106531 & 6972071915.
Borgias Fine Art & Design

Θέμιδος 9
Παλαιό Φάληρο - Αττική
2109323437

Ιστοσελίδα


Borgias Fine Art & Design
Ο Ι. Βοργίας, Εικαστικός και Διευθυντής του Borgias Fine Art & Design, έχει πλούσιο καλλιτεχνικό έργο με 25ετή διδακτική εμπειρία στο χώρο των εικαστικών Τεχνών. Είναι ο βασικός εισηγητής των σεμιναρίων. Θεωρείται, σαν ένας από τους πλέον καταρτισμένους Έλληνες Εικαστικούς σε θεωρητικό, φιλοσοφικό και πρακτικό επίπεδο.

Μετά το πέρας των εικαστικών σπουδών του, στην Ιταλία, επισκέπτεται εργαστήρια, πινακοθήκες και Πανεπιστημιακούς χώρους της Ευρώπης. Είναι μέλος του Salon des Independent (Paris), όπου και εκθέτει συχνά έργα του. Έχει ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

Έργα του ευρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές της Ελλάδος και Ευρώπης.

Το ελβετικό "Who is Who", εγκυκλοπαίδεια προσωπικοτήτων, αναφέρεται στο έργο του, καθώς και πολλές ελληνικές εκδόσεις όπως οι εκδόσεις "Mέλισσα" κ.α. Έλληνες και ξένοι κριτικοί έχουν αναφερθεί στο έργο του. Έχει δώσει πολλές διαλέξεις και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Στα σεμινάρια, θα διδάξουν επίσης, κατά περίπτωση, οι έμπειροι εικαστικοί Καθηγητές του Borgias Fine Art & Design, Αποστόλου Μάγδα, Αλεξάνδρα Στραβοράβδη, και Γεώργιος Κόντης, οι οποίοι ακολουθούν την ίδια μεθοδολογία και προσοχή, ώστε να παρέχουν στους σπουδαστές το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.