Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 4€
από
έκπτωση
κέρδος

8€
50%
4€

Η προσφορά έληξε
375
Αγορές

Συναρπαστική οδήγηση καρτ για μικρούς και μεγάλους!

Ανεβάστε την αδρεναλίνη σας στα ύψη με μία 10λεπτη συναρπαστική οδήγηση κάρτ με επιλογή ανάμεσα σε καρτ για μικρούς ή μεγάλους, για να κοντραριστείτε..διασκεδάζοντας με την παρέα σας στην μεγαλύτερη πίστα καρτ της Αθήνας, το "Kartodromo'' στις Αφίδνες - έκπτωση 50%!!
- 4€ για 10 λεπτά με καρτ 120cc(παιδικό), από 8€
- 5,5€ για 10 λεπτά με καρτ 270cc, από 11€ 
Τι αγοράζετε:
 • Η πιο ιδανική ευκαιρία για θέαμα, δράση και ταχύτητα και μία μοναδική επίδειξη οδηγικής ικανότητας και συναγωνισμού!
 • Το karting είναι ένα έξυπνο, δημοφιλές και σύγχρονο άθλημα, μια μοναδική διασκέδαση που σε βοηθά να βάζεις και να ξεπερνάς όρια, ενώ ταυτόχρονα σε προδιαθέτει να σκέπτεσαι, να ασχολείσαι και να ξεχνάς κάθε ένταση!
 • Σε ένα όμορφο περιβάλλον, μακριά από το θόρυβο της πόλης,οι άνθρωποι του Kartodromo ''ξεδίπλωσαν'' με μεράκι και φροντίδα χιλιόμετρα πίστας, δημιουργώντας έτσι ένα νέο στέκι για όσους αγαπούν την εναλλακτική αυτή μορφή ταχύτητας!
 • Με επιλογή ανάμεσα σε:
  - 10 λεπτά με καρτ 270cc ή
  - 10 λεπτά με καρτ 120cc(παιδικό)
 • Είναι γεγονός ότι τα καρτ να είναι μια μικρογραφία εμπειρίας της F1, για να το νιώσετε όμως αυτό πρέπει οδηγήσετε σε μια πίστα που παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες, σαν την πίστα Kartodromo!
 • Το cirquit του Kartodromo είναι επαγγελματικά σχεδιασμένο ακριβώς για να σας δώσει την ευκαιρία -και την πρόκληση- να δοκιμάσετε τις οδηγικές σας δυνάμεις με μεγαλύτερο τεστ ικανότητας τις ''φουρκέτες'' του!
 • Οι εγκαταστάσεις πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, ενώ στους οδηγούς παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός (κράνος και σκουφάκι μίας χρήσεως) για την απόλυτη ασφάλεια!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει έως 15 Ιουλίου 2013.
 • Εξαιρείται το διάστημα από 27 Απριλίου έως 14 Μαΐου 2013.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού και την προσκόμιση του (ή των στοιχείων του).
 • To Deal ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει επιλογή από: 10 λεπτά με καρτ 270cc ή 10 λεπτά με καρτ 120cc (παιδικό)
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ενημέρωση αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου στο 2295023265.
 • Οι κάτοχοι του Deal θα εξοπλιστούν απαραιτήτως με κράνος και σκουφάκι μίας χρήσεως, μέσα από το κράνος, για λόγους υγιεινής.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση είτε από τον ίδιο είτε με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00-21:00, Σάββατο: 17:30-21:00, Κυριακή: 10:00-20:00
Athens Kart

28ο χλμ. Αθηνών - Λαμίας (διόδια Αφιδνών)
Αφίδνες - Αττική
2295023265Athens Kart
Το σπίτι του Karting στην Ελλάδα!
Μια πίστα, ένας πολυχώρος, ένα… «όνομα»!


Ένας καταπράσινος χώρος 42 στρεμμάτων στο 28ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των Α’ Διοδίων στις Αφίδνες (Κιούρκα). Ιδρύθηκε, κατασκευάστηκε και λειτουργεί από δύο φίλους και απόλυτους γνώστες του είδους, μια και οι δύο υπήρξαν πρωταθλητές του Kart, τον Κώστα Μιχαλόπουλο και τον Γιώργο Καμιτσάκη.

Είναι μια πίστα υψηλών προδιαγραφών, σχεδιασμένη από ειδικούς, με βάση τα υψηλότερα standardsποιότητας και ασφάλειας, που η Διεθνής Ομοσπονδία Karting FMK απαιτεί. Το πλάτος της πίστας φτάνει τα 12 μ. Το μήκος της για αγώνες Kartείναι 1.100 μέτρα. Η πίστα έχει δεξιόστροφη φορά και αποτελείται από 13 στροφές, 8 δεξιές και 5 αριστερές. Χωρίζεται σε 3 split,με τις αντίστοιχες μαγνητικές γραμμές, που βρίσκονται η πρώτη 25 μέτρα πριν την γραμμή αφετηρίας, η δεύτερη λίγο πριν τη στροφή Κ6 (Valvoline) και η τρίτη μεταξύ των Κ9 και Κ10 .

Το μήκος της πίστας για αγώνες αυτοκινήτου Drift Time Trial είναι 1.180 μέτρα και έχει 14 στροφές, 8 δεξιές και 6 αριστερές. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα Pits εξυπηρετεί τις ανάγκες της πίστας. Τα υψηλής τεχνολογίας όργανα χρονομέτρησης, σε συνδυασμό με τους ηλεκτρονικούς σένσορες και ψηφιακή γιγαντοοθόνη ικανοποιούν κάθε απαίτηση για αγωνιστικές εφαρμογές ή για απλή διασκέδαση. Ο ειδικός νυχτερινός φωτισμός από υψηλούς πυλώνες, καθιστά δυνατή τη λειτουργία της πίστας όλο το 24ωρο.

Σε έναν υπερυψωμένο ξεχωριστό χώρο, με δικό του ευρύχωρο Parking, το σύγχρονο Bar - Restaurant των 200 τ.μ. και μεγάλες περιφερειακά σκεπαστές βεράντες με πανοραμική θέα, εξασφαλίζουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης