Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 18€
από
έκπτωση
κέρδος

80€
78%
62€

Η προσφορά έληξε
14
Αγορές

Επαγγελματική φωτογράφηση ή σεμινάρια εκμάθησης φωτογραφίας με -78%!

Ιδανική ευκαιρία να βρεθείτε μπροστά ή πίσω από το φακό, επιλέγοντας να φωτογραφηθείτε επαγγελματικά  ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια εκμάθησης της φωτογραφικής τέχνης, από το Studio Δυτικώς στην Άνω Ηλιούπολη, κερδίζοντας έκπτωση έως 78%!
- 18€ για επαγγελματική φωτογράφηση 1-2 ατόμων, αρχικής αξίας 80€
- 25€ για σεμινάριο φωτογραφίας (10 ώρες), αρχικής αξίας 99€
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να ζήσετε μια επαγγελματική φωτογράφιση σε στούντιο και να μείνετε απόλυτα εντυπωσιασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα!
 •  H επαγγελματική φωτογράφηση:
  - Μπορεί να γίνει για ένα (1) είτε για δύο (2) άτομα ταυτόχρονα και περιλαμβάνει περίπου 50 στάσεις – πόζες!
  - Οι φωτογραφίες θα υποστούν την κατάλληλη επεξεργασία και στον υπολογιστή, εφόσον χρειαστεί και εσείς θα διαλέξετε 5 φωτογραφίες που θα πάρετε εκτυπωμένες σε μέγεθος 20x30cm!
 • Μια εμπειρία… μοναδική, όπου θα ανακαλύψετε την εικόνα σας από καλλιτεχνική ματιά!
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να ανακαλύψετε ένα νέο, ξεχωριστό χόμπι, αυτό της φωτογραφίας, μέσα από ένα εντατικό σεμινάριο 10 ωρών!
 • Το σεμινάριο θα σας παρέχει βασικές γνώσεις θεωρίας και φωτογραφικών τεχνικών για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε οποιαδήποτε φωτογραφική συνθήκη συναντήσετε!
 • Το “Σεμινάριο Φωτογραφίας για Εκμάθηση της Φωτογραφικής Τέχνης” περιλαμβάνει:
  - Τρία μαθήματα από 3,5 περίπου ώρες το καθένα που περιλαμβάνουν Ιστορία της φωτογραφίας, Εκμάθηση της φωτογραφικής μηχανής και των λειτουργιών της, Τεχνικές φωτογράφισης, Φωτογράφιση σε εξωτερικό χώρο, Αξιολόγηση των φωτογραφιών που θα βγάλουμε, στον υπολογιστή.
  - Παροχή σημειώσεων για να μπορεί κανείς να μελετά και μόνος του.
  - Πρόσβαση σε οποιοδήποτε φωτογραφικό θέμα σας απασχολεί επικοινωνώντας με το στούντιο Δυτικώς και δυνατότητα συμμετοχής σε φωτογραφικές εκδρομές που διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα!
 • Αν ψάχνετε ένα γρήγορο και ευέλικτο σεμινάριο φωτογραφίας… αυτή είναι η ευκαιρία σας!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: επαγγελματική φωτογράφιση στο στούντιο έως 2 άτομα, με περίπου 50 στάσεις – πόζες και εκτύπωση πέντε (5) επιλογών από αυτές σε μέγεθος 20x30 (A4) ή ένα σεμινάριο φωτογραφίας διάρκειας 10 ωρών.
 • Στο Deal περιλαμβάνεται και ρετουσάρισμα των φωτογραφιών που θα επιλέξετε.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για χρήση από τον ίδιο και σε μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς.
 • Για την επαγγελματική φωτογράφηση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 ημέρες πριν για ραντεβού στο 2310642055 και στο 6937119772.
 • Για το σεμινάριο φωτογραφίας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία μία (1) εβδομάδα πριν στα άνω τηλεφώνα για τον καθορισμό των ήμερων – ωρών που θα γίνει το σεμινάριο.
 • Συνίσταται οι συμμετέχοντες να έχουν δικές τους φωτογραφικές μηχανές για να κάνουν το σεμινάριο με τις μηχανές που χρησιμοποιούν και κανονικά.
Studio "Δυτικώς" – Φωτογραφία & Τέχνη

Ευζώνων 7
Άνω Ηλιούπολη - Θεσσαλονίκη
2310642055

Ιστοσελίδα


Studio "Δυτικώς" – Φωτογραφία & Τέχνη
Ο γνωστός φωτογράφος Αλέξης Αλαματίδης, υπεύθυνος του studio Δυτικώς, τονίζει αναφορικά με την επαγγελματική φωτογράφιση πορτραίτων:

«Η φωτογράφιση προσώπων, σε οποιαδήποτε περίσταση, αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα, αλλά ταυτοχρόνως και δύσκολα εγχειρήματα στη δουλειά του φωτογράφου. Ο τρόπος που προσεγγίζω το θέμα αυτό είναι αρκετά προσωπικός. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, η κάθε κοινωνική εκδήλωση είναι μοναδική και έχει διαφορετικότητα. Έτσι «ψάχνοντας» τις κατάλληλες στιγμές, προσπαθώ να ανακαλύψω στοιχεία του χαρακτήρα των ανθρώπων που πρόκειται να φωτογραφίσω. Και αυτά ακριβώς τα μοναδικά στοιχεία του καθένα είναι που θα κάνουν τη διαφορά από μια πετυχημένη φωτογραφία πορτραίτου και μια μέτρια. Είμαι υπέρ της αλήθειας και στη φωτογραφία και πιστεύω πως σε όλους τους ανθρώπους θα έπρεπε να αρέσει ο εαυτός τους. Ωστόσο παρατηρείται ακριβώς το αντίθετο: σε ένα πορτραίτο, πάντα ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο φωτογραφιζόμενος. Και εδώ τα βασικά μου εργαλεία είναι το φως και η παρατήρηση».