Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 22€
από
έκπτωση
κέρδος

86€
74%
64€

Η προσφορά έληξε
38
Αγορές

22€ για 12 ωριαία ομαδικά μαθήματα χορού με ελεύθερη επιλογή από Latin, Salsa, Hip-Hop, Zumba, Oriental κ.α.

22€ για 12 ωριαία ομαδικά μαθήματα χορού με ελεύθερη επιλογή από Latin, Salsa, Hip-Hop, Zumba, Oriental, ευρωπαϊκούς και λαϊκούς, και ανακαλύψτε τη ζωντάνια και την ενέργεια που κρύβετε μέσα σας, στις δημοφιλείς σχολές χορού "Rose Karra" στην Πλατεία Αττικής και στους Αγίους Αναργύρους, αρχικής αξίας 86€.
Έκπτωση 74%
Τι αγοράζετε:
 • Τη δυνατότητα να μάθετε χορό από επαγγελματίες δασκάλους, επιλέγοντας το είδος που σας ταιριάζει και με το οποίο θα… εκφραστείτε!
 • Μπορείτε να επιλέξετε την σχολή Rose Karra που βρίσκεται πιο κοντά σας, αφού η προσφορά αφορά και τις 2 σχολές, σε Πλατεία Αττικής και Αγίους Αναργύρους!
 • Εφόσον το θελήσετε, μπορείτε μετά την παρακολούθηση μαθημάτων να πάρετε μέρος και σε διαγωνισμούς και να ζήσετε την απόλυτη χορευτική εμπειρία!
 • Η προσφορά ισχύει και τόσο για τα τμήματα ενηλίκων όσο και για τα παιδικά τμήματα.
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το πρώτο μάθημα του Deal πρέπει να γίνει από 28 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι και 30 Απριλίου 2011.
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του συγκεκριμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: 12 μαθήματα χορού με ελεύθερη επιλογή από latin, salsa, hip-hop, zumba, oriental καθώς και πολλών ακόμα ευρωπαϊκών και λαϊκών χορών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για χρήση από τον ίδιο και απεριόριστο αριθμό κουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (1 για τον καθένα).
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την σχολή που σας ενδιαφέρει στα 2108231001 (Πλ. Αττικής) & 2102631100 (Άγιοι Ανάργυροι).
 • Οι σχολές παραμένουν κλειστά από την Μ. Πέμπτη μέχρι την Τρίτη του Πάσχα.
 • Ωράριο λειτουργίας της σχολής: Καθημερινές: 12:00-22:00.
Σχολές χορού Rose Karra
Σχολές χορού Rose Karra

2 διαθέσιμα υποκατάστηματα:


Λιοσίων 123
Πλατεία Αττικής - Αττική
2108231001

www.rosekarra.net

Σχολές χορού Rose Karra
Οι σχολές χορού Rose Karra δραστηριοποιούνται στην εκπαίδευση χορών από το 1981. Ιδρυτής των σχολών είναι η Τριανταφυλλιά Καρατζά από την οποία οι σχολές πήραν το όνομά της.

Αρχικά ασχολήθηκαν με τον κοινωνικό χορό όπου ενήλικες μάθαιναν χορό για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κοινωνικές τους υποχρεώσεις (party, δεξιώσεις, συνεστιάσεις κ.τ.λ). Πολύ σύντομα όμως, στα προγράμματα των σχολών εντάχθηκαν και παιδικά προγράμματα. Ήταν πρωτοποριακό βήμα για την περίοδο εκείνη μιας και οι υπόλοιπες σχολές δεν μπορούσαν ούτε να το επιχειρήσουν αλλά ούτε και να το χειριστούν. Βλέπετε η εποχή απαιτούσε τα παιδιά να μαθαίνουν μπαλέτο και παραδοσιακούς χορούς…

Στη συνέχεια τα παιδικά τμήματα των σχολών Rose Karra έγιναν και το "ΔΥΝΑΤΟ" τους σημείο. Με πρωτοβουλία των σχολών μας οι κατηγορίες χορών διευρύνονται και δημιουργούνται τα ALL-Ladies-Formation-Theatre Art στο πρωτάθλημα Ελλάδος του Ε.Σ.Χ.Ε. (Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος). Οι σχολές μας με την δυναμική τους παρουσία έδωσαν ώθηση στην ανάπτυξη του αθλητικού χορού και με βάση του συστήματος αξιολόγησης των σχολών του Ε.Σ.Χ.Ε. κέρδισαν τα πρωταθλήματα για τα έτη 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2006 όπου και σταμάτησαν να είναι μέλη του οργανισμού.

Ζευγάρια των σχολών μας παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς χορού του εξωτερικού Ελβετία - Αγγλία - Ιταλία - Ρωσία με πολύ καλές επιδόσεις. Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι οι σχολές Rose Karra είναι επίσημοι διοργανωτές των διαγωνισμών χορού Athensdancesport!

Links:

- www.rosekarra.net
- www.athensdancesportopen.com