Το συγκεκριμένο deal έχει λήξει! Δείτε παρόμοια ΕΝΕΡΓΑ deals:
 57€
από
έκπτωση
κέρδος

600€
91%
543€

Η προσφορά έληξε
0
Αγορές

Μαθήματα χορού με -91%!!!

Γνωρίστε τη μαγεία του χορού με επιλογή και συμμετοχή στους χορούς της αρεσκείας σας, μεταξύ από ελληνικούς, συγχρόνους, ballroom, latin, street latin, tango, oriental, rnb, hip-hop, breakdance, στον Πολυχώρο “Alexander’s” στην Αργυρούπολη, κερδίζοντας έκπτωση έως 91%!!!
- 57€ για έναν (1) μήνα μαθημάτων, αρχικής αξίας 600€ ή
- 199€ για τέσσερις (4) μήνες μαθημάτων, αρχικής αξίας 2400€
Τι αγοράζετε:
 • Την συμμετοχή στην πιο κεφάτη παρέα της πόλης!
 • Την ευκαιρία να γυμνάσετε το σώμα σας, να ξεκουράστε το πνεύμα σας και να χαλαρώστε από την καθημερινότητα μαθαίνοντας χορό!
 • Η σχολή χορού Alexander’s σας προσκαλεί στην μαγεία του χορού, όπου μπορείτε να μάθετε να χορεύετε το είδος της αρεσκείας σας!
 • Διασκεδάστε στους ρυθμούς της λάτιν, γνώριστε τη μαγεία της χορευτικής γυμναστικής zumba και χορέψτε μαζί με τους συνεργάτες του Alexander’s, Latin, Tango Argentine, Hip-Hop, Oriental, Ελληνικούς & παραδοσιακούς χορούς!
 • Την επιλογή του χορευτικού πακέτου που επιθυμείτε:
  - Ένας (1) μήνας με ελεύθερη συμμετοχή σε όλους τους χορούς (60 ώρες) ή
  - Τέσσερις (4) μήνες με ελεύθερη συμμετοχή σε όλους τους χορούς (240 ώρες)
 • Στο Alexander’s η μάθηση είναι διασκέδαση. Από την πρώτη ώρα αρχίζετε να χορεύετε και μετά από λίγα μαθήματα είστε έτοιμοι να χορεύετε σε clubs, σε parties, σε εκδηλώσεις και όπου εσείς επιθυμείτε!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • Το Deal ισχύει μέχρι 29 Φεβρουαρίου 2012 (καταλυτική ημερομηνία εγγραφής).
 • Το Deal ισχύει μόνο με την αγορά και προσκόμιση του κουπονιού (ή των στοιχείων του).
 • Το Deal περιλαμβάνει: εγγραφή και συμμετοχή στους χορούς της επιλογής σας με επιλογή από  ελληνικούς, συγχρόνους, ballroom, latin, street latin, tango, oriental, rnb, hip-hop, breakdance με 60 ώρες μηνιαίως με 8 μαθήματα σε 1 μηνιαίο πρόγραμμα 60 ωρών ή σε ένα 4μηνιαιο πρόγραμμα 240 ωρών.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για χρήση από τον ίδιο ή για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Με την αγορά του κουπονιού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με την σχολή στο 2109959993.
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 11:00-22:00, Σάββατο 11:00-18:00.
Alexander’s Πολυχώρος Xoρού

Λαμίας 18 & Τεγέας 17
Αργυρούπολη - Αττική
2109959993

Ιστοσελίδα


Alexander’s Πολυχώρος Xoρού
Εμπνευσμένοι από το όραμα όλων μας για την ανάπτυξη του χορού, δημιουργήσαμε με πολύ αγάπη ένα νέο όραμα ως επιστέγασμα των αξιών μας και του μοναδικού τρόπου να αντιλαμβανόμαστε τα δρώμενα του χορού εδώ και 20 χρόνια.

Με δημιουργική σκέψη και ψυχή, αναζητήσαμε μια σφραγίδα ποιότητας που θα ενισχύει την δυναμική του πολύωρου χορού, και θα αναδεικνύει την αισθητική του.
Ένας ξεχωριστός χώρος, επιφάνειας 300 m2
Δύο πίστες μαθημάτων.
Δύο πίστες parties ενιαίες.

Ένα όνομα με ιδιαίτερη σημασία, που θα ενώνει όλα τα στελέχη που προσφέρουν πλουσιοπάροχα τις γνώσεις τους και την φροντίδα τους πάνω στο χορό.

Alexander's Πολυχώρος Χορού: Ένα όνομα και μια αξία που σημαίνει πολλά για μας: Φιλοξενία-Απλότητα-Έμπνευση-Αγάπη για το χορό.