0
Αγορές

28η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο για 2 άτομα ημιδιατροφή στο Iria Mare Hotel!

66€ για 2ήμερη απόδραση για 2 άτομα ή για οικογένειες για την 28η Οκτωβρίου, στην παραλία Ιρίων του Ναυπλίου με μία διανυκτέρευση με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό) και διαμονή ενός παιδιού έως 12 ετών δωρεάν, στο "Iria Mare Hotel"!
Όροι - λεπτομέρειες:
 • To Deal ισχύει αποκλειστικά για 27 - 28 Οκτωβρίου 2015.
 • Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει:
  - 1 διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Iria Mare Hotel 
  - Διαμονή ενός (1) παιδιού έως 12 ετών δωρεάν
  - Πρωινό
  - Βραδινό 
  σε μπουφέ
 • Πριν την αγορά του κουπονιού σας επικοινωνείτε για διαθεσιμότητα των ημερομηνιών που επιθυμείτε με το Megia Travel (2103822469) και στην συνέχεια προχωράτε στην αγορά του από το Deals365.gr.
 • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Megia Travel για επιβεβαίωση της κράτησής σας παρέχοντας τα στοιχεία του κουπονιού σας.
 • Το ταξιδιωτικό γραφείο Megia Travel θα εξαργυρώσει το κουπόνι σας και θα σας στείλει το voucher με το οποίο θα πάτε στο ξενοδοχείο.
 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
 • Για ακύρωση ή αλλαγή κράτησης απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 7 ημέρες πριν.
Αξίζει να δείτε:
 • Επισκεφθείτε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, σύμφωνα με τη γνώμη όχι μόνο των ίδιων των Ναυπλιωτών, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της απ' όλο τον κόσμο!
 • Το συγκρότημα Iria Mare απλώνεται σε μία καταπράσινη έκταση 75 στρεμμάτων με κήπους, παρκάκια και πλούσια βλάστηση!
 • Όλα τα δωμάτια έχουν:
  - Ιδιωτική μεγάλη βεράντα με ωραία θέα.
  - Ανεση στη διαμονή
  - Αυτόνομο Κλιματισμό
  - Ψυγείο
  - ΤV δορυφορική
  - Τηλέφωνο
  - Ευρύχωρο λουτρό με μπανιέρα
Megia Travel

Ακαδημίας 95
Αθήνα - Αττική
2103822469


Ιστοσελίδα


Megia Travel
Ταξιδέψτε στους πιο ονειρεμένους προορισμούς με αφετηρία ένα ταξιδιωτικό γραφείο που από το 2008 προσφέρει πρότυπες υπηρεσίες για την οργάνωση των διακοπών σας. Ο ιδρυτης του Megia Travel Νεκτάριος Αναστασίου με πολυετή εμπειρία στα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία και με βαθιά γνώση των τουριστικών επιχειρήσεων οργάνωσε μία σύγχρονη εταιρία με βασική φιλοσοφία τις προσωπικές επιθυμίες των ταξιδιωτών.
 
Το Megia Travel από την πρώτη στιγμή απολαμβάνει την ικανοποίηση των ανθρώπων και των εταιριών που του εμπιστεύτηκαν τις μετακινήσεις και τις διακοπές τους καθώς η σωστή εξυπηρέτηση, η πολυετής γνώση, οι άρτιες και προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες του γραφείου εγγυώνται πάντα για τις άνετες αποδράσεις και τη σωστή φιλοξενία σε κάθε σημείο του ορίζοντα!