2
Αγορές

Εκδρομή στην πανέμορφη Ναύπακτο, τον Άγιο Νεκτάριο & τους Παπαροκάδες!

21€ για μονοήμερη εκδρομή ενός ατόμου την Κυριακή 22 Noεμβρίου στη Ναύπακτο για να περιηγηθείτε από κοντά στα ξακουστά πλακόστρωτα καλντερίμια που σκαρφαλώνουν το ενετικό της κάστρο, καθώς και τον Άγιο Νεκτάριο και τους Παπαροκάδες, από το "Another Tour"!
Όροι - λεπτομέρειες:
  • To Deal ισχύει αποκλειστικά για αναχώρηση στις 22 Noεμβρίου 2015.
  • Η επιχείρηση προσφέρει την τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Deals365 (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Deals365 η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!
  • Το Deal ισχύει για ένα (1) άτομο και αφορά μία ημερίσια εκδρομή στη Ναύπακτο, τον Άγιο Νεκτάριο και τους Παπαροκάδες (με αναχώρηση από Αθήνα) και περιλαμβάνει την μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν και παρουσία αρχηγού - συνοδού.
  • Μετά την αγορά του κουπονιού σας απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία με το Another Tour στο τηλέφωνο που υπάρχει στο κουπόνι σας και: Παρέχετε τα στοιχεία του κουπονιού σας
  • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για αλλαγή κράτησης τουλάχιστον 5 μέρες πριν την ημερομηνία που έχετε κρατήσει.
  • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική χρήση ή με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.
Αξίζει να δείτε:
  • Πρόγραμμα Εκδρομής: Αναχώρηση το πρωί στις 8:00 από το προκαθορισμένο σημείο αναχώρησης με ενδιάμεση στάση, περνάμε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
  • Περιφερειακά θα περάσουμε από τη Ναύπακτο για να φτάσουμε στο Τρίκορφο , όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι των Αγίων Σεραφείμ και Αυγουστίνου. Στην Ιερά Μονή θα προσκυνήσουμε τα λείψανα των Αγίων της , καθώς και του προσφάτως αφιχθέντος Αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ και θα ακούσουμε να χτυπάει το μεγαλύτερο καμπαναριό που υπάρχει με τα 400 σήμαντρα και 62 καμπάνες.
  • Στη συνέχεια επιστροφή στη Ναύπακτο, μία από τις αρχαιότερες ελληνικές πόλεις που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά ιστορικά γεγονότα η οποία έχει χαρακτηριστεί «παραδοσιακός οικισμός» και διαθέτει πολλά αξιοθέατα!
  • Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και γεύμα και αναχώρηση για το Μαρούσι με ενδιάμεση στάση!
Another Tour

Διονύσου 15
Μαρούσι - Αττική
2108020081


Ιστοσελίδα


Another Tour
To 2000 ξεκινήσαμε την πορεία μας στον Τουρισμό ανοίγοντας το Γραφείο μας και προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης.
 
Η αγάπη και η προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν την δύναμη να συνεχίσουμε κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην Αθήνα.
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα πρόθυμο και χαμογελαστό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει για ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή ένα πακέτο διακοπών, ένα επαγγελματικό ταξίδι προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, γιατί η λεπτομέρεια κάνει ... την διαφορά.
 
Γνώμονας για όλους εμάς είναι πάντα ο άνθρωπος, οι ανάγκες του, η άριστη και η άμεση εξυπηρέτηση.
 
Συνοδοιπόροι μας όλα αυτά τα χρόνια είσαστε εσείς που μας ακολουθείτε πιστά στις μακρινές και κοντινές αποδράσεις γνωστές και άγνωστες για εσάς.
Πρωταρχικό ρόλο για όλους εμάς στο Another Tourείναι πάντα ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
 
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις καταβάλουν όλους μας αλλά και μας δίνουν το ερέθισμα σαν επαγγελματίες του χώρου να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο που δίνει αξία στην ανθρώπινη υπόσταση. Έτσι με μεράκι & αγάπη για την δουλειά μας σας προσφέρουμε νότες ξεκούρασης, χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με αποδράσεις μικρές και μεγάλες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.